Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vores roadtrip starter i San Francisco, hvorefter vi kører ad den sceniske Highway 1 til San Diego. På vejen oplever vi de storslåede nationalparker; Yosemite Nationalpark, Grand Canyon, Bryce Canyon og Zion, før vi bevæger os mod Las Vegas igennem Death Valley og tilbage til San Francisco.

Har man ekstra tid, kan vi klart anbefale en køretur til Yellowstone. Her venter en enestående naturoplevelse og et fantastisk dyreliv.

Fra Los Angeles flyver vi ca. 5 timer mod Hawaiis smukke øer. Vi kommer forbi O'ahu; Hawaiis mest befolkede ø, hvor hovedbyen Honolulu ligger. Senere flyver vi videre mod Kaua'i, Maui og Hawaii Island (Big Island), hvor vi nyder de mange vandfald, oplever flotte sandstrande, prøver snorkling med havskildpadder og udforsker Hawaiis vulkanaktivitet.

Vi kommer ind på muligheder for fly, billeje og Motorhome, samt mange flere ideer og forslag til oplevelser i det vestlige USA.

Vi glæder os til at inspirere jer til jeres drømmerejse.

Med venlig hilsen
Ditte Kristiansen & Steffi Nørtoft Madsen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 28-09-2023 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 26-10-2023 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 14-11-2023 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 12-12-2023 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top