KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vores roadtrip starter i San Francisco, hvorefter vi kører ad den sceniske Highway 1 til Los Angeles. På turen ned ad Highway 1 vil vi fortælle lidt om de byer vi tilbyder overnatning i samt hvad de hver især har at byde på af oplevelser.

Vi fortæller om de storslåede nationalparker på ruten; Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Arches, Death Valley og Yosemite. Vi kommer også til de fantastiske storbyerne Los Angeles, San Francisco og Las Vegas.

I den nordvestlige del af USA, vil vi bruge tiden på Yellowstone og Grand Teton, hvor der venter enestående naturoplevelser og et fantastisk dyreliv.

Vi kommer ind på muligheder for fly, billeje og Motorhome, samt mange flere ideer og forslag til oplevelser på ruten.

Vi glæder os til at inspirere jer til jeres drømmerejse.

Med venlig hilsen
Steffi Nørtoft Madsen og Sarah Olivia Nielsen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 29-08-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 24-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 17-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 05-11-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 03-12-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Sarah Olivia Scott Nielsen

Rejsekonsulent

Rejsekonsulent Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top