Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i historiske og naturskønne New England. Her skal vi på vandretur ved Adinrondack-bjergene, til vinsmagning ved det naturskønne Finger Lakes område, hoppe ombord på COG Railway Train op til toppen af Mount Washington i White Mountains National Forest, og besøge det storslåede Niagara Falls fra både Canada- og USA-siden.

Herefter tager vi turen videre til den pulserende storby New York, som byder på alt fra autentiske madoplevelser, mangfoldigt kulturliv, kæmpemæssige skyskrabere, charmerende parker og et væld af spændende seværdigheder som f.eks. Empire State Building, Times Square, Brooklyn Bridge, Frihedsgudinden, Central park og meget mere.

Efter et ophold i The Big Apple tager vi turen videre til Philadelphia. Her skal vi opleve Freedom Bell, snuppe en Philly Cheesesteak, på gåtur gennem midtbyens hvide marmorbygninger, og se Rocky Steps. Har man lyst til at opleve kasinoer, tivoli og livlig stemning kan man køre videre til Atlantic City, New Jersey, som er østkystens svar på Las Vegas.

Vi tager herfra videre til Lancaster og Armish Country for at møde Armish folkene på deres besøgsgårde, hvor man får et indblik i, hvordan de lever et liv, som amerikanerne gjorde tilbage i 1800-tallet. Herefter tager vi videre til hovedstaden - og USA’s politiske centrum - Washington D.C., som byder på ikoniske bygninger og monumenter, såsom The White House, Kongressen og Lincoln Memorial, samt et hav af forskellige og spændende museer.

Nu er det tid til at nyde den storslåede natur i Shenandoah National Park på en enestående kørestrækning med flotte udsigter fra Skyline Drive og Blue Ridge Parkway. Der er også mulighed for at spotte vildt dyreliv - heriblandt bjørne. Efter den sceniske kørestrækning gennem de smukke landskaber går eventyret videre sydpå. Få et godt mix af storby-sus og sydstatsstemning i Atlanta, hvor du blandt andet kan opleve Coca-Cola museet og Stone Mountain. Vi kører videre ud til kysten for at besøge de spændende og charmerende byer Charleston og Savannah. Charleston er kendt under navnet “Den hellige by”, grundet byens mange fine kirker, mens Savannah er kendt for sætningen ”Life is like a box of chocolates…” fra Forrest Gump filmen.

Sidste stat på dette roadtrip er Florida - The Sunshine State. Florida byder på alt fra fantastiske forlystelsesparker, smukke sandstrande, dejlige dyreoplevelser og skønne storbyer. Vi skal selvfølgelig besøge Disney World, Universal Studios og Kennedy Spacecenter i Orlando samt svømme med søkøer i Crystal River og bade på lækre sandstrande ved Florida Keys. Vi slutter eventyret i ikoniske Miami.

Vi glæder os til at se jer til en spændende aften om fantastiske USA.

Bedste hilsner,
Jacob Nellemann Schultz og Sarah Olivia Scott Nielsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Jacob Nellemann Schultz

Rejsekonsulent

Sarah Olivia Scott Nielsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top