Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen starter i staten Alberta, hvor højdepunktet uden tvivl er de storslåede Rocky Mountains. Her kommer man op i højderne og oplever et utal af nationalparker - den ene større og vildere end den anden. Rocky Mountains imødekommer alle dine drømme. Hold godt fast i underkæben, når du kører gennem de smukke bjergpas, hvor landskabet spejler sig i den ene krystalblå sø efter den anden. Der er også gode muligheder for at spotte en af de mange sorte bjørne eller elge i skovens lysning.

Efter at have kørt rundt i Albertas glansbillede af natur, går rejsen videre til British Colombia. Her stopper skønheden dog på ingen måde, men man kommer ned i højderne og ned i gear. Her er smukke vinmarker, pulserende storbyer og adventureoplevelser, der får sommerfuglene frem i maven. Glæd dig også til at besøge Vancouver Island, der byder på masser af dyreliv og smukke strande, hvor du kan prøve kræfter med surfing.

Undervejs vil jeg dele ud af mine personlige rejseoplevelser og rejsetips, så du kan få inspiration til dit eget personlige eventyr i Canada.

Jeg glæder mig til at se dig!

Med venlig hilsen
Heidi Johansen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 24-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Heidi Johansen

Heidi Johansen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top