Skal du snart rejse eller påtænker du at bestille en rejse? Se her hvordan du skal forholde dig til Coronavirus. Læs mere
Ca. 1½ time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Ecuador er et paradis for dyre-, natur-, historie- og adrenalinelskere. Ja, faktisk for alle. Med stolthed præsenterer det lille land de majestætiske Andesbjerge, den dybe Amazonasjungle, for slet ikke at tale om de eventyrlige Galapagos-øer.

Omkranset af Colombia mod nord, Peru mod øst og syd, samt Stillehavet mod vest, ligger Ecuador midt i det historiske Inca rige fra det 15. århundrede, og ikke nok med det, er Ecuador er et af de mest diverse lande i verden. Landet har den mest biologiske mangfoldighed pr. Kvadratkilometer af alle lande, hvilket giver en unik mulighed for en mængde af dyreliv som sjældent er set andre steder. Uden tvivl en destination som SKAL opleves.

Drøm dig med til Ecuador og det eventyrlige Galapagos, og lad dig inspirere.

Jeg ser frem til at holde foredraget for dig.

Kamilla Hougaard

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 20-05-2020 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 25-08-2020 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 20-10-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top