KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1½ time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Foredraget tager udgangspunkt i en 6-ugers rejse igennem Peru og Ecuador. Jeg vil tage dig med på en spændende rejse gennem de smukke landskaber, utrolige dyreliv, imponerende ruiner, og farverige markeder, som disse to fantastiske lande har at byde på.

Vi vil opleve alt fra de majestætiske Andesbjergene til de frodige regnskove, og fra de historiske inkaruiner til de charmerende små landsbyer. Jeg vil dele mine oplevelser, mine bedste rejsetips, og mine personlige highlights fra turen.

Gennem billeder og anekdoter vil jeg give dig et indblik i det autentiske Sydamerika og inspirere dig til din næste store rejseoplevelse.

Så sæt dig godt til rette og lad dig fortrylle af min rejse igennem Peru og Ecuador.

Med venlig hilsen
Anders Grud


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Foredragsholder

Rejsekonsulent: Anders Uglebjerg Grud

Anders Uglebjerg Grud

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top