Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Denne aften har vi fokus på spændende rejseoplevelser i Thailand med børn. Jeg fortæller med udgangspunkt i mine egne erfaringer og viser billeder fra mine rejser i Thailand. Jeg vil også komme med lidt praktisk info i forhold til det at rejse med børn, f.eks. tips til de bedste byer og områder, overvejelser i forhold til hvor meget man kan nå at opleve, og hvilke oplevelser der egner sig bedst til børnefamilier.

Vi starter i pulserende Bangkok. Ligeså larmende og kaotisk Bangkok er, ligeså fuldstændig fantastisk er den thailanske hovedstad. En hektisk storby der rummer alt fra urgamle templer til moderne shoppingcentre - et skønt mix, der gør byen til et eventyr. Selvom du kan blive overvældet af dit første besøg i Bangkok, så har byen mange gode oplevelser for børn. Prøv den lækre mad fra de lokale gadekøkkener, tag en sejltur på klongerne, besøg kongepaladset Grand Palace eller tag på cykeltur, hvor I kommer lidt uden for det hektiske byliv og oplever de lokales levevis.

Efter et par skønne dage i Bangkok tager vi toget nordpå til Chiang Mai, som for de små er en oplevelse i sig selv. Her findes hyggelige markeder, madlavningskurser, cykelture, et sjovt illusionsmuseum for børn og kortere ture til de omkringliggende områder. Her er det også muligt at overnatte i junglens trætoppe.

Vi skal også en tur til Kanchenburi ved River Kwai – en børnevenlig udflugt, der både byder på afslapning, hygge og dagsture.

Rejsen slutter med ren afslapning på nogle af Thailands skønneste øer i syd. Her får I sand mellem tæerne, og I kan snorkle, dase på stranden eller hvad I ellers har lyst til.

Jeg vil forsøge at komme bredt omkring, så I får mest mulig inspiration til, hvordan jeres drømmerejse kan se ud.

Jeg glæder mig til at byde velkommen til en spændende og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Heidi Johansen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 19-11-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Heidi Johansen

Heidi Johansen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top