Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
En rejse til Costa Rica vil være en rejse med mulighed for store oplevelser med naturen i fokus. Befolkningen i Costa Rica er venlig, taler godt engelsk, og landets størrelse gør at du kan nå at opleve en masse forskellige områder, uden at skulle bruge alt for meget tid på transport.

Jeg vil i løbet af aftenen komme ind på nogle af højdepunkterne samt sæsoner, dyreliv, adventure, og de forskellige transportmuligheder i landet. Bl.a. muligheden for at lave en spændende kør-selv-ferie.

Jeg ser frem til en hyggelig aften, hvor jeg forhåbentligt kan være med til at inspirere og give en masse ideer til, hvad en rejse til Costa Rica kan indeholde.


Med venlig hilsen
Sabine Christensen

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top