Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Argentina og Chile har noget for en hver smag! God vin og røde bøffer, storslåede nationalparker og verdensklasse vandring, saltsletter og flamingoer i ørkenen, skisport og kajakroning i sø-distriktet, og pingviner og gletsjere i Fjord- og Ildlandet.

Vores rejse i aften starter i tangoens hovedstad, Buenos Aires. Her summer stemningen af fodboldfeber og latino-rytmer, og du kan glæde dig til at få serveret store bøffer på de lokale restauranter. Fra Buenos Aires går turen videre til Iguazú-vandfaldene, der strækker sig hele vejen over grænsen til Brasilien. Fra Iguazú bevæger vi os hele vejen vestpå til det nordlige Chile: San Pedro de Atacama, hvor vi skal kigge på stjerner og køre på mountainbike i ørkenlandskabet.

Vi krydser grænsen mellem Chile og Argentina, og efter at have set regnbuefarvede kløfter og saltsletter ved Salta, kører vi sydpå til Mendoza, hvor vi lejer cykler og drikker vin.
Den videre rejse sydpå fører os til Bariloche, som er hovedsæde for både skisport og kajakroning og desuden hjertet af ”Lake District”et.

Vi er nu nået til et højdepunkt og et absolut must på vores vandre- og natureventyr i Argentina og Chile: Patagonien! Hér kommer jeg ind på vandre- og overnatningsmuligheder, og desuden slår vi et kort smut forbi Tierra del Fuego og Ushuaia, inden vi skal med Navimag-færgen fra Puerto Natales til Puerto Montt i Chile.

Inden vi flyver hjem fra Chiles hovedstad Santiago, skal vi vandre på vulkaner og rafte i Pucón og selvfølgelig når vi også at få lidt sand mellem tæerne i kunstneriske Valparaíso og resort-hovedstaden Viña del Mar.

Jeg vil i løbet af foredraget også komme ind på bl.a. sæsoner, forskellige transportmuligheder i landet, og desuden hvilke lande det ofte er oplagt at kombinere Argentina og Chile med.

Jeg glæder mig til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften i Kolding!

Med venlig hilsen
Helene Helle Hargaard


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 05-11-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Helene Hargaard, Rejsekonsulent

Helene Helle Hargaard

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top