Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter vores rejse i Vancouver i det vestlige Canada hvor vi oplever den smukke storby. Herfra sejler vi en tur ud til Vancouver Island for at se spækhuggere og besøge det smukke område omkring Tofino. Fra Vancouver Island går turen tilbage til fastlandet og mod Canadas OL-by Whistler, som byder på en masse aktiviteter inden vi tilbagelægger de mange kilometer mod Jasper, Banff & Yoho Nationalpark og de smukke Rocky Mountains. Her kører man igennem de smukkeste bjergområder hvor den ene sø er mere imponerende end den anden og man kan være heldig at spotte en bjørn eller en elg i vejkanten.

Jeg vil i løbet af foredraget komme ind på forskellige muligheder med både bil og autocamper, sæsoner, budget mm.

Jeg vil dele ud af mine personlige rejseoplevelser og rejsetips, så i kan få inspiration til jeres eget eventyr i Canada.

Jeg glæder mig til at se jer til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Søs Ravn Nielsen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 11-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 17-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Søs Ravn Nielsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top