Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
En rejse til Costa Rica er en rejse med store natur- og dyrelivsoplevelser i fokus.
Befolkningen i Costa Rica er venlig, og landets størrelse gør, at man kan nå at opleve en masse forskellige områder uden at skulle bruge alt for meget tid på transport.

Jeg vil i løbet af aftenen komme ind på bl.a. sæsoner, dyreliv, adventure, de forskellige transportmuligheder i landet, og så vil jeg selvfølgelig vise en masse billeder fra mine egne oplevelser i landet.

Da vi desværre ikke kan nå det hele på én aften, kommer I med mig på min seneste rejse rundt i landet (jeg er netop hjemvendt i marts måned), og denne rute vil være udgangspunkt for de destinationer, jeg fremhæver i aften. Vi kommer bl.a. forbi Corcovado Nationalpark, Drake Bay, Uvita, Jaco, Tamarindo, La Fortuna, Cahuita, Puerto Viejo de Talamanca, Turrialba og Irazú-vulkanen. Derudover fremhæver jeg enkelte af Costa Ricas mange nationalparker, heriblandt Manuel Antonio og Tortuguero.

Jeg ser frem til en hyggelig aften, hvor jeg forhåbentligt kan være med til at inspirere og give jer en masse idéer til, hvad en rejse til Costa Rica kan indeholde.

Med venlig hilsen
Helene Helle Hargaard


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Helene Hargaard, Rejsekonsulent

Helene Helle Hargaard

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top