Rejs til Thailand i påsken 1.-12. april. Flybilletter t/r København – Krabi KUN 5.995,- pr. pers. Få pladser tilbage. Klik her
Ca. 1½ time
Se alle datoer
Gratis foredrag
En rejse til Costa Rica vil være en rejse med mulighed for store oplevelser med naturen i fokus. Befolkningen i Costa Rica er venlig, taler godt engelsk, og landets størrelse gør at man nå at opleve en masse forskellige områder, uden at skulle bruge alt for meget tid på transport.
Vi vil i løbet af aftenen komme ind på nogle af højdepunkterne samt sæsoner, dyreliv, adventure, og de forskellige transportmuligheder i landet. Bl.a. muligheden for at lave en spændende kør-selv-ferie.

Vi ser frem til en hyggelig aften, hvor vi forhåbentligt kan være med til at inspirere og give en masse ideer til, hvad en rejse til Costa Rica kan indeholde.

Med venlig hilsen
Sofus Lassen og Christian Jepsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 27-04-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top