Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Det er ikke uden grund, at Grækenland er et af de mest besøgte lande i Europa.
Her finder man både folkerige byer, med alt hvad dertil hører, og de uberørte øer og områder hvor man kan være helt fri.

Grækenland har krystalblåt vand, smukke strande og øer, høje bjerge, lækker mad og en utrolig historie. Til dette foredrag besøger vi både de kendte og ukendte øer og områder, og du kan her få inspiration til rejsen, uanset om dit rejseeventyr skal dreje sig om maden, dykning, vandring eller kulturelle oplevelser m.m.

Jeg vil denne aften dele ud af min rejseerfaring og give gode råd til, hvordan vi sammen bedst planlægger din rejse, så du undgår at bruge unødig tid på logistikken, mens du er afsted. Jeg kommer også med en masse ideer og forslag til, hvad du ellers kan opleve i dette fantastiske land.

Jeg ser frem til en hyggelig aften med masser af rejseinspiration.

Med venlig hilsen
Jonas Elleby

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 29-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Jonas Elleby, Rejsekonsulent

Jonas Elleby

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top