KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi tager en tur rundt om Island og får besøgt de største og de mindste af de tusindvis af oplevelser og eventyr, som Island kan tilbyde.

Hør mere om Reykjanes-halvøen og de geologiske processor der gør, at øen lige pt. er det meste spændende område på Island. Få smag på 4X4-eventyret som kun de færreste får oplevet, eller tag på en af de smukkeste vandreruter i verden: Laugavegur.

Skal du opleve Island med bil og hoteller, eller er du mere til en campertur eller telt? Island er en fænomenal destination til det hele. Vi går ned i detaljen og får dig klædt godt på til at tage det rigtige valg om din rejse til Island.

Vi vil denne aften dele ud af vores rejseerfaring og give gode råd til, hvordan vi sammen bedst planlægger din rejse, så du undgår at bruge unødig tid på logistikken, når du er afsted. Vi har selvfølgelig også en masse ideer og forslag til, hvad du kan opleve i dette fantastiske land.

Vi ser frem til en hyggelig aften med en masse rejseinspiration

Med venlig hilsen
Jonas Elleby

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 10-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Jonas Elleby, Rejsekonsulent

Jonas Elleby

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top