Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Sydkorea byder på masser af fantastiske og autentiske oplevelser. Vi starter i Seoul, hvor gamle traditioner fusionerer med moderne kultur og hypermoderne arkitektur. Lad sanserne styre jer rundt i byens templer og duftende madmarkeder mens I hører K-Pop musikken i det fjerne.

Herefter går turen videre til Sokcho, hvor der vil være fokus på trekking i Seoraksan Nationalpark. Næste stop er kejserbyen Gyeongju, hvor vi skal udforske områdets templer, pagoder og gravpladser. Sydkoreanerne selv beskriver byen som et museum under åben himmel.

Fra Gyeongju går turen videre til den pulserende storby Busan, som byder på alt fra skyskrabere og højteknologiske gadgets til strand, natur og templer. Vi slutter rejsen på Jeju, hvor der venter fantastiske strande og landskab med vandfald, lavatunneller og vulkaner.

Efterfølgende går rejsen videre til Tokyo, den evigt foranderlige by i konstant bevægelse - her går det stærkt og I mærker med det samme kontrasten mellem gamle traditioner og den moderne storby, hvor vi det ene øjeblik besøger templer og det andet øjeblik oplever, at toiletterne kan tale. Kursen sættes derefter mod de japanske alper, hvor vi besøger hyggelige, velbevarede bjerglandsbyer og oplever fantastiske landskaber.

Sidste stop på turen er Kyoto, som er hjemsted for landets største kulturskatte med storslåede templer og bambusskove. Herfra er der mulighed for at besøge Japans gastronomiske højborg Osaka eller Hiroshima, som blev præget af eksplosionen af den første atombombe i 1945.

Jeg håber, at vi ses til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Tina Pedersen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 02-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 30-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Tina Pedersen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top