Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Aftenens rejse starter i det billedskønne højland, hvorefter vi skal besøge travle storbyer og tusindvis af limstensklipper i Ha Long Bay samt overnatte i dybe grotter.

Herefter går turen til det hyggelige og charmerende Hoi An, hvor vi kommer helt tæt på historiske bygningsværker og oplever skønne strande.

Fra Dalat hopper vi på ryggen af motorcyklen og kører i Ho Chi Minhs fodspor gennem bjerge, kaffeplantager og smukke vandfald, inden vi ankommer til de sagnomspundne Cu Chi tunneller i syden.

Vi slutter aftenen af i den pulserende storby Ho Chi Minh City, besøger flydende markeder i solopgangens skær, og gør stop i ferieparadiset på Phu Quoc.

Jeg glæder mig til en inspirerende aften.

Med venlig hilsen
Tina Pedersen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Tina Pedersen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top