Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter nordpå i Vietnam hovedstad, Hanoi – en pulserende og hektisk storby som byder på fantastiske madoplevelser, og snørklede små gader som du kan gå på opdagelse i samt et væld af scootere overalt i gadebilledet.

Herefter skal vi opleve Vietnams skønne natur og indånde den friske luft. Vi tager forbi Sapa og Ha Giang i Nord, Pu Luong og Mai Chau syd for hovedstaden, men vi skal selvfølgelig også en tur ud til den smukke UNESCO-beskyttede Halong Bugt.

Vi begiver os længere sydpå ad den gamle franske jernbane, ned mod Dong Hoi og de store grotter i Phong Nha Ke Bang. Vi skal også besøge Hue, den gamle kejserby, hvor vi sejler en tur ad parfumefloden og besøger den forbudte by. Herfra kører vi over det historiske Hai Van Pass til skrædderbyen Hoi An. Byen byder på historiske bygninger, lanterner, et bilfrit centrum og flotte strande.

Vi fortsætter sydpå mod Vietnams største by Ho Chi Minh City, hvor vi finder de fascinerende Cu Chi tunneller og det imponerende Mekong Delta. Herfra flyver vi til Con Dao øerne, som byder på smukke strande og en afslappende stemning.

På denne tur kommer vi forbi både søvnige landsbyer, organiseret kaos i storbyerne, men også en masse fantastisk natur og charmerende lokalliv.

Jeg glæder mig til at se jer.

Med venlig hilsen
Nicoline Laursen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Foredragsholder

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om Parkering
Kommer du/I i bil, anbefaler vi parkering i P-huset ved Nykredit, Toldbodgade 10.
P-huset ligger 250 meter fra kontoret. Parkering er gratis.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top