Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Costa Rica strækker sig fra Stillehavet til Det Caribiske Hav. Langs kysten kan du opleve de smukke vulkanske sorte sandstrande med lokal rastafa-stemning og kæmpe havskildpadder.

Panama er ikke kun den berømte kanal. Landet er fyldt med unikke indianerstammer, tropisk dyreliv, ukendte regnskove og et helt uforglemmeligt Robinson Crusoe ø-paradis.

Begge destinationer byder på adventure til dig, der elsker adrenalin, ufremkommelige regnskovsområder til dig, der elsker eventyr og vandring, og du kan også glæde dig til at opleve landenes magiske dyreliv.

Vi ser frem til at inspirere jer til jeres rejseeventyr i det sydlige Centralamerika.

Med venlig hilsen
Jacob Hilstrøm og Ann Cathrine Kallehave

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 22-05-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent, Ann Cathrine Kallehave Larsen

Ann Cathrine Kallehave Larsen

Rejsekonsulent

Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top