1 time
Carsten Banke Hansen
Se alle datoer
Gratis foredrag
Dette fysisk udfordrende trek fører os gennem sherpaernes storslåede hjemegn, små hyggelige landsbyer, langs farverige mani-sten og forbi buddhistiske klostre og byder på enestående udsigter til en perlerække af verdens højeste bjerge - Mt. Everest, Lhotse, Makalu og Cho Oyu for blot at nævne et par stykker.

Jeg vil vise jer billeder af nogle af de allersmukkeste områder i Everest-regionen med store gletsjere, grønne bjergsøer og uforstyrret udsigt til en lang række Himalaya-giganter samt gå i detaljer omkring forberedelse til turen og ikke mindst, hvordan turen forløber sig fra dag til dag.

Turen er fyldt med fysiske udfordringer såsom ømme ben, kolde næser og en krop der kan påvirkes af den tynde luft - dette glemmes heldigvis hurtigt, når Himalayas smukke natur kvitterer med fantastiske panoramaudsigter undervejs på ruten.

Jeg vil selvfølgelig også fortælle jer spændende historier om Nepals hovedstad Kathmandu med dens smalle stræder, historiske templer, imponerende stupaer og livlige markeder.

Med venlig hilsen
Carsten Banke Hansen

Vær opmærksom på at dette foredrag tager udgangspunkt i en bestemt tur. Læs mere om turen her.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 01-12-2022 kl. 17:30 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top