1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Jeg viser billeder og fortæller ud fra min egen rejse gennem New Zealand i campervan. Jeg fortæller om hvordan, hvornår og hvorfor man rejser til New Zealand, og giver gode råd til hvordan jeres rejse bliver en lige så fantastisk oplevelse som min egen.

Rejsen starter i Christchurch, hvor første stop på rundrejsen bliver Mount Cook bjergkæden, hvor der venter storslået vandring. Herfra forsætter vi sydpå og krydser over til den vestlige kyst.

På turen rundt på Sydøen kommer vi forbi regnskove, fjorde, gletchere og smukke strande. Før vi forlader Sydøen kommer vi også forbi Kaikoura. Her skal vi ud og se hvaler, svømme med sæler og nyde den smukke natur.

Rejsen forsætter til Nordøen, hvor der venter endnu flere oplevelser. Vi kommer forbi den vulkanske nationalpark, Tongariro og besøger underjordiske grotter ved Waitomo.

På Nordøen kommer vi også forbi spændende Rotorua, og vi besøger Hobbiton filmsettet.
Som I kan høre, venter der masser af oplevelser i New Zealand!

Jeg glæder mig til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Jeppe Dehn Pedersen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 15-06-2023 kl. 19:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top