Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Oplev de smukkeste bygningsværker, de mest fantastiske farver, de højeste bjerge og skønneste strande. Intet sted i verden kan man opleve et så storslået kaos eller så store forskelligheder.

Indien behøver ikke at være skræmmende, selvom det er kaotisk. Aftenens webinar vil give jer et indblik i nogle af Indiens kontrastfyldte delstater, samt hvordan man bedst og billigst besøger disse områder.

Vi starter i den pulserende storby New Delhi og tager derfra op til Himalaya og følger Ganges floden ned til Varanassi. Derfra går turen ud til Rajasthan – ørken-delstaten hvor kameler, beduiner og farverige sarier er hverdagskost.

Vi slutter i det sydlige Indien med en tur gennem Keralas skønne byer og backwaters.

Jeg ser frem til en god aften med masser af rejseinspiration.

Med venlig hilsen
Heidi Johansen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top