KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Mauritius er så meget mere end smukke strande og store resorts. Øen er en smeltedigel af kulturer, og man kan på forskellig vis fornemme, hvordan de tre tidligere kolonimagter har sat deres præg og gjort Mauritius til et skønt mix af Indien, Frankrig, Holland og England. Alt dette samtidig med, at Mauritius er et afrikansk land med samme løse forhold til tid som resten af det afrikanske kontinent.

Jeg fortæller også om, hvilke områder du skal gå efter, afhængig af dine ønsker til rejsen, og hvilke alternative overnatningssteder du kan vælge for at gøre dit ophold ekstra eventyrligt. Hertil giver jeg mine rejsetips til, hvad du skal se på øen. Det er åbenlyst, at Mauritius har helt fantastiske strande, blå laguner og masser af aktiviteter for vandhunde. Derudover byder den gamle vulkanø også på en hel masse andet, som du måske ikke kender til. Her fortæller jeg om bl.a. trekking, frodige nationalparker, museer om kolonitiden, det unikke dyreliv, lava-formationer, vandfald, rom-produktion og meget mere.

Mauritius er den perfekte destination til både parret, familien og backpackeren. Jeg vil forsøge at komme vidt omkring, så du kan få et indblik i, hvordan netop din drømmerejse til Mauritius kunne se ud.

Jeg glæder mig til en spændende og hyggelig aften.

Med venlig hilsen,
Regitze Marie Ravn Kristiansen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 19-08-2024 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 15-10-2024 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 12-12-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Regitze Marie Ravn Kristiansen, rejsekonsulent

Regitze Marie Ravn Kristiansen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top