Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Eventyret starter i Tanzania, hvor turen går mod Afrikas højeste bjerg, Mount Kilimanjaro ad ”Machame” ruten, som går for at være den smukkeste rute på Kilimanjaro og byder på et varieret landskab med store naturoplevelser og uforglemmelige udsigter. Her vandrer vi de næste seks dage igennem tropisk regnskov, stenørken, stejle klipper samt gletsjervandløb, sne og is for at nå toppen i 5895 meters højde.

Herefter går turen videre mod Nairobi i Kenya, hvor vi tager på udflugt til Sheldricks elefant børnehjem, et Giraf center for en truet giraf-art, Kazuri smykke- og keramikværksted samt Karen Blixens hus.

Et besøg i Kenya og Tanzania er ikke komplet før, at man har været på udkig efter ”The Big Five”, som vi denne gang gør i Kenya. Begrebet "safari", som på swahili betyder "at rejse", stammer fra Kenya, og det er ikke helt uden grund. Landets dyreliv med de enorme flokke af elefanter, giraffer, gnuer mm. koblet sammen med det fascinerende landskab med de utrolige vidder og den store variation i naturen, lige fra sneklædte bjerge til tør savanne, er en cocktail, der sætter sig dybe spor i sjælen, når først man har været der. På vores seks dages safari i Kenya skal vi besøge nationalparken Masai Mara, Lake Nakuru, Lake Naivasha samt Hell’s Gate og ikke mindst have en enkelt overnatning i en lokal Masai stammelandsby, hvor vi kommer helt tæt på kulturen og får et indblik i hvad det vil sige at leve som Masai, når vi skal hjælpe til med dagligdagens gøremål.

Eventyret slutter på paradis-øen Zanzibar ud fra Tanzanias kyst, hvor man finder nogle af verdens bedste sandstrande med helt turkisblåt vand og svajende palmer. Tag med til den UNESCO bevarede gamle bydel i Zanzibar by, Stonetown, smag lækre eksotiske frugter, besøg lokale krydderiplantager, oplev de mange bounty-strande, hyggelige landsbyer, kæmpe landskildpadder og snorkel blandt imponerende koraller i Det Indiske Ocean – der er oplevelser for enhver.

Vi glæder os til at hive jer med på en fantastisk rejse gennem Kenya og Tanzania, som uanset alder og interesse har alle ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

Med venlig hilsen
Simon Solbæk Nielsen og Elisabeth Thorsted


Webinaret afholdes enten af Simon eller Elisabeth.


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 23-07-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Elisabeth Thorsted, Rejsekonsulent

Elisabeth Thorsted

Rejsekonsulent

Simon Solbæk Nielsen

Simon Solbæk Nielsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top