Ca. 1,5 time
Jan Marshall
Se alle datoer
Gratis foredrag
Tour Du Mont Blanc slog fuldstændigt benene væk under mig. Tanken om hvorfor jeg dog aldrig havde vandret mere i Alperne slog mig med det samme - for det er jo fuldstændig på højde med mine oplevelser i Himalaya og Andesbjergene.

På denne tur kommer vi hele vejen rundt om Mont Blanc, der med sine 4.807 meter Vesteuropas højeste bjerg. Vi vandrer i tre forskellige lande – Frankrig, Schweiz og Italien. Undervejs bliver vi belønnet med fortryllende udsigter til gletsjere, stejle dale og naturligvis Mont Blanc, mens vi indånder den forfinede luft i Alperne.

På turen sover man i charmerende bjerghytter, små hoteller og undervejs nyder man godt af en masse god fransk ost, kolde øl, varm chokolade og vin – dette kombineret med de smukkeste udsigter, er denne tur svær at slå.

Med på turen er både en lokal bjergguide og en dansk rejseleder. Via den lokale guide, der er med os, får vi en masse viden om området og kulturen. Det er alt i alt en virkelig fantastisk tur! Vi har to datoer for turen sat op i 2025 og kan ikke vente med at inspirere dig.

Udover at fortælle om turen vil jeg komme ind på, hvad turen kræver af dig, vigtige praktiske foranstaltninger og tidspunkter for kommende ture. Jeg vil vise jer smukke og naturskønne billeder fra Mont Blanc, der rigtigt kan få eventyrlysten frem – og der vil selvfølgelig være god tid til diverse spørgsmål.

Jeg glæder mig til at tage jer med på et fantastisk trek rundt om Mont Blanc.

Med venlig hilsen
Jan Marshall


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 17-06-2024 kl. 17:00 Tilmeld
Ledige pladser 21-11-2024 kl. 17:00 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Jan Marshall

Jan Marshall

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, som du får ved tilmelding.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top