Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi vil begive os på et eventyr i gennem Sapa’s fantastiske rismarker, de støvede Ho Chi Minh stier, sejle rundt i UNESCO-beskyttede Halong Bay, gå på opdagelse Hoi An’s hyggelige små gader og rappelle i et af Dalats mange vandfald.

Vi vil rejse ad gamle franske jernbaner, på cykel, i busser ad snørklede bjergveje, åbne militær-jeeps og køre ATV i Vietnam’s svar på Saharas Ørken.

Hør om vores anbefalinger til ideelle rejseruter, de bedste adventure steder, smukkeste strande, skønne resorts og homestays.

Vi smager på vietnamesiske spring-rolls, Ban Mí’s og friskfangede fisk, og får et indblik i den almindelige vietnamesers dagligdag.

Som en skrædder fra Hoi An, vil vi fremvise de farverige oplevelser som Vietnam har at byde på, og sammen med dig skræddersy den rejse til Vietnam, der passer til netop dig.

Med venlig hilsen
Stine Nørbjerg

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Stine Nørbjerg

Stine Nørbjerg

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top