Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter rejsen på Sumatra, hvor jeg tager jer ud i Gunung Leuser National Parks jungle, for at opleve de smukke orangutanger i deres rette element.

Dernæst tager jeg jer med til øerne Lombok, Komodo og Flores. Ved Komodo Nationalpark kan du som det eneste sted i verden opleve de enorme komodovaraner, her besøger vi Rinca Island. På øen Flores ligger byen Labuan Bajo, herfra kan du dykke ved Komodo, som betegnes som et af de bedste dykkersteder i verden. På Lombok kan du tage på et flerdages trek på Rinjani vulkanen - en trekkingtur, som helt sikkert vil give minder for livet og som er et af de smukkeste vulkan treks.

Herefter fortsætter vi til fantastiske Bali. Her finder man som backpacker flotte strande, surfing og festlig stemning ved Kuta, mens Sanur byder på afslappende omgivelser og skønne strande perfekt til børnefamilien.
Vi kommer forbi evige livlige Ubud, som emmer af oplevelsesmuligheder med alt fra makakaber ved Monkey Forest, markeder, templer, balinesisk dans, riverrafting, kaffeplantager, massage, yoga og ikke mindst vandring i de smukke risterrasser.
Fra Ubud tager vi nordpå til bjergbyen Munduk, som byder på det ene flotte vandfald efter det andet. Vi køre videre nordpå til kystbyen Lovina som er kendt for dens sorte sandstrande og muligheden for at spotte delfiner i den flotte solopgang.

Aftenen slutter vi af i øriget omkring Bali med Gili-øernes hvide sandstrande og Nusa-øernes storslåede undervandsliv.

Jeg glæder mig til en hyggelig aften med en masse rejseinspiration.

Med venlig hilsen
Simon Solbæk Nielsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top