Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Pak vandrestøvlerne, varmt tøj og jeres eventyrlyst og tag med på vores aktive rejse med dansk rejseleder til Everest Basecamp - en oplevelse som byder på den imødekommende nepalesiske kultur og et kig til verdens tag og verdens største bjerge.

Rejsen starter vi i den interessante hovedstad Katmandu og klargøre os til de 13 dage i bjergene. På selve trekkingturen bevæger vi os fra den ene hyggelige sherpa landsby til den anden og bor i små simple tehytter, imens vi iagtager de store bjerg som omgiver os. Vi krydser flere gange den hvide mælkeflod via de lange og farverige hængebroer fyldt med bedeflag. Udover selve trekkingturen vil vi også se munkeklostre og hvis vi er heldige være en del af en ceremoni.

Undervejs på trekkingturen har vi flere aklamatiseringsdage for at vende os til højderne, som langsom går fra ca. 2600 højdemeter til vores slutdestination i Everest Basecamp i hele 5364 højdemeter. Hvis man har kræfter og lyst kan man også bestige Kalar Pattar, som er i 5550 meters højde, hvor man får den bedste udsigt til Mt. Everest.

Alt i alt er den mere en blot en vandretur. Det er en spændende kulturel øjenåbner, en storslået naturoplevelse og en historisk rute som jeg glæder mig til at gå i dybden med til foredraget.
Jeg glæder mig til at dele smukke naturfotos, røverhistorier fra ruterne og ikke mindst en del praktisk informationer – og forhåbentligt vil jeg vække en eventyrlyst hos jer, der drømmer om de største bjerge i verden og en unik kultur.

Vandrehilsner fra
Jacob Hilstrøm


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om din rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 29-08-2024 kl. 18:30 Tilmeld

Foredragsholder

Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Friluftsland Frederiksborggade 52 København
Læs mere om
Trekking til Everest Basecamp med dansk rejseleder

Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top