Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Mont Blanc kaster sin skygge over Frankrig, Italien og Schweiz, og befaler, som Vesteuropas højeste bjerg, respekt fra alle. I århundreder har det 4.808 meter høje bjerg i Alperne tiltrukket utallige vandrere og bjergbestigere fra hele verden, og har belønnet de fleste med et imponerende økosystem og nogle af de mest betagende udsigter kontinentet kan byde på.
Tour du Mont Blanc fører os på smuk vis rundt om Mont Blanc – det hvide bjerg og gennem de tre førnævnte lande. Vi krydser høje, golde pas og vandrer gennem smukke, frodige bjergdale, når vi på vores ti dages trekkingtur oplever dette imponerede alpine landskab.

Vores trek begynder og ender i charmerende Chamonix, der skaber rammerne om første og sidste dag på turen. Efter vores første nat i Chamonix venter syv smukke og hårde vandredage samt en hviledag i den smukke Italienske by Courmayeur. Dage med storslåede udsigter, hyggelige små landsbyer, natur i en klasse for sig og indkvartering på unikke overnatningssteder af forskellig karakter. Ruten går i en aflang cirkel rundt om Mont Blanc, og de 170 km er en af de mest ikoniske vandreruter i Europa. Vi forcerer mellem en del højdemeter hver dag, og det tærer på kræfterne, men vi bliver belønnet med udsigter, der kun bliver smukkere dag for dag. Hver dag byder på ny scenisk bjergvandring med stier der snor sig langs bjergsider og gennem utallige høje pas og med panoramiske views over alperne. Her føler man sig lille i det storslåede bjerglandskab.

Glæd dig til:
  • Vesteuroapas højeste bjerg
  • Storslået panoramaudsigt over Alperne
  • Trekking gennem tre europæiske lande
  • Stejle bjergstier og klippefulde tinder
  • En af Europas mest ikoniske vandreruter
  • Indkvartering på unikke og afsides bjerghytter
  • Lækre og velfortjente bjergmåltider
  • Syv intense vandredage med masser af højdemeter


Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med veniig hilsen
Jan Marshall


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om din rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 24-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Jan Marshall

Jan Marshall

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Friluftsland Østergade 30 8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere i Sallings p-hus, ved Navitas eller DOKK1.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top