KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Snør vandrestøvlerne og tag med på en spektakulær og storslået hytte til hytte-tur i Dolomitterne i Italien, hvor vi har kombineret alle de mest ikoniske naturoplevelser fra nationalparkerne Stelvio og Brenta. Her venter tårnhøje tinder, betagende bjergsøer, mennesketomme månelignende landskaber og hyggelig hyttekultur. Har du mod på det, kan du også prøve kræfter med den unikke klatreform Via Ferrata.

Herefter går turen længere østover – til verdens mindste alpine bjergkæde men uden tvivl en af de smukkeste: Tatrabjergene, der ligger som en naturlig grænse mellem Polen og Slovakiet. Vi skal her ud på en seks dages hytte-til-hytte vandretur på den slovakiske side, hvor vi dagligt vil blive beriget med flotte udsigter og smukke bjergsøer. Er vi heldige, vil vi se vilde bjerggeder, brunbjørne, ulve og murmeldyr, som alle lever i nationalparken.

Fællesskabet er unikt på denne type vandreture fra hytte til hytte, hvor vi spiser de inkluderede måltider i de hyggelige refugier, nyder hyttestemningen om aftenen, når solen dykker ned bag tinderne, og hver morgen vågner op til en ny smuk bjergudsigt.

Jeg glæder mig til at dele fotos, videoer, røverhistorier og praktiske oplysninger om aktive rejser med dansk rejseleder i Dolomitterne og Tatrabjergene – og forhåbentligt vække rejsedrømme hos jer.

Vi ses til en aften i eventyrets tegn!


Vandrehilsner fra
Anne Smedegaard Thomsen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om din rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 03-12-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Anne Smedegaard Thomsen

Anne Smedegaard Thomsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Friluftsland Brødregade 6C 8900 Randers
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden, fordi butikken ligger lige på gågaden. Vi anbefaler at parkere i p-huset ved Dytmærsken.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top