Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter rejsen i Argentina i hovedstaden Buenos Aires, en moderne storby, som byder på tango, vin og gode bøffer.

Derefter forsætter rejsen rundt i Argentina for at se pingviner, spækhuggere, gletsjere, andesbjerge, ørken og vinområdet Mendoza.

Inden vi rejser videre til Brasilien skal vi forbi det storslåede vandfald Iguazu, og så forsætter eventyret ellers til verdens største vådområde Pantanal, Amazonas, smukke strande, Salvador, Lencois og nationalparken Champada.

Vi slutter rejsen af i det smukke Rio de Janerio med samba, skøn natur og et af verdens syv vidundere, jesusfiguren.

Jeg glæder mig til at se jer til en hyggelig aften, hvor vi håber at kunne give jer masser af inspiration om Argentina og Brasilien.

Med venlig hilsen
Christina Klyver

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 20-11-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Christina Klyver, rejsekonsulent i Herning

Christina Klyver

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top