Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter rejsen i Costa Rica - en rejse med store natur- og dyrelivsoplevelser i fokus.
Befolkningen i Costa Rica er venlig, og landets størrelse gør, at man kan nå at opleve en masse forskellige områder uden at skulle bruge alt for meget tid på transport.

Jeg har udvalgt mine favoritter og små perler i Costa Rica, som jeg glæder mig til at dele med dig. Du skal bl.a. høre om Corcovado Nationalpark, Drake Bay, Uvita, Nicoya halvøen, La Fortuna og Rincon De La Vieja, Cahuita, Puerto Viejo, Monteverde og ikke mindst Tortuguero Nationalpark.

I løbet af aftenen vil jeg også komme ind på sæsoner, dyreliv, adventure, de forskellige transportmuligheder i landet.

Til sidst vil vi tage et smut forbi Panama, som er et oplagt stopover på vejen til eller fra Costa Rica. Her vil jeg også fortælle om mine egne erfaringer og oplevelser med landet. Mit fokus bliver Panama City og byens store kontraster, panamakanalen, en unik og anderledes oplevelse i Chagres Nationalpark, hvor Embera-indianerne bor samt afslapning ved San Blas kridhvide sandstrande.

Jeg ser frem til en hyggelig aften, hvor jeg forhåbentligt kan være med til at inspirere dig til en masse idéer til, hvad en rejse til Costa Rica og Panama kan indeholde.

Håber vi ses!

Med venlig hilsen
Christina Klyver

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 05-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 27-11-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Christina Klyver, rejsekonsulent i Herning

Christina Klyver

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top