KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
At besøge Cuba er som at tage et skridt tilbage i tiden til et land, hvor tiden har stået stille i mange år, men samtidigt et land, der er i en kæmpe udvikling.

Rejsen starter i stemningsfyldte Havanna, der byder på historiske og smukke bygningsværker, amerikanerbiler og hyggelige pladser og spisesteder der oser af liv.
Derefter fortsætter vi til det smukke naturområde Vinales, hvor du blandt andet kan opleve frodige tobaksplantager og dale på cykel eller hesteryg.

Herfra bevæger vi os videre til strandene ved Maria La Gorda, Jibacoa og Playa Larga samt den hyggelige og farverige by Trinidad, som er på UNESCO's Verdensarvsliste.

Men vi går ikke kun ad den klassiske rute. Vi rejser nu mod sydøst til storbyen Santiago de Cuba.

Du kan også tage på en vandretur i den smukke nationalpark Pico Turquino eller nyde af de utallige eksotiske strande hele øen er omgivet af.

Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Christina Klyver


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 26-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Christina Klyver, rejsekonsulent i Herning

Christina Klyver

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top