Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
På Sumatra kan du opleve elefanter, eller orangutanger i Gunung Leuser Nationalparks jungle. Det er også muligt at tage på vulkan trek eller besøge det 120 meter høje Sipiso Piso vandfald.

På Bali findes mange forskellige oplevelser. Du kan f.eks. nyde strandlivet ved Sanur, tage på vulkantrek på Batur vulkanen og opleve den festlige stemning ved Kuta, hvor du også kan surfe. I Ubud kan du evt. leje en cykel og tage ud og se de smukke risterasser, makak aber ved Monkey Forest, farvestrålende markeder, templer og kaffeplantager. Oplev også balinesisk dans, prøv kræfter med riverrafting og nyd en omgang wellness på en af de mange spa-steder. Oppe nordpå ved Lovina har du mulighed for at komme ud og spotte delfiner og se den karakteristiske Black Sand Beach.

Gili-øerne byder på lækre hvide sandstrande, fantastisk dykning og snorkling samt gode restauranter og barer.

På Lombok kan du tage på et flerdages trek på Rinjani vulkanen, en trekkingtur, som helt sikkert vil give dig minder for livet.

På ø-perlen Nusa Lembongang, sydøst for Bali hersker en særlig laid-back stemning med hængekøjer, scootere, uberørte strande, surfing og verdensklasse dykning. Få også et indblik i det lokale liv når der samles tang som tørres og sælges videre.

Ved Komodo Nationalpark og Rinca Island kan du som det eneste sted i verden opleve de enorme komodovaraner. Er du dykker er der mulighed for at gøre et stop ved Labuan Bajo, og dykke ved Komodo,

Jeg ser frem til en hyggelig aften med en masse rejseinspiration.

De bedste hilsner
Louise Hesselbjerg Andersen

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top