Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5-2 timer
Se alle datoer
Gratis foredrag
Japan er et land med masser af sjove og interessante oplevelser, og som med garanti vil overraske dig.

I aften kommer vi godt omkring dette kontrastfyldte land. Fra det smukke natur i hokkaido, til storbyernes pulserende liv i Tokyo, Osaka, Hiroshima og Kyoto og til små hyggelige byer som byder på templer, vandring, cykling og lokale onsen bade mm.

3 ting kendetegner Japan:
Tokyo-Japans hjerne
Osaka-Japans mave
Kyoto-Japan hjerte

Vil du vide mere om dette fantastiske land og hvorfor disse 3 ord betyder så meget i Japan, så kom og bliv inspireret til din kommende rejse.

Vi slutter aftenen af med et kort besøg på de smukke øer i syd.

Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Christina Klyver

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top