KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen strækker sig fra de gyldne sandstrande og smukke bugter ved Pahia i nord til de underjordiske grotter i Waitomo, videre til det geotermiske område ved Rotorua, op over Tongariro Crossing-trekket, hvor der er højt til loftet og åbne vidder, for til slut at ende op ved den summende og hyggelige hovedstad, Wellington.

Efter en færgeovergang som kæler for øjet rammer vi Sydøen, hvor vi starter rejsen med kajak og vandring i Abel Tasman nationalpark, hvorefter rejsen byder på de smukke gletchere Franz Josef og Fox Glacier, forbi det idylliske Milford Sound, og videre til ekstremsportens mekka, Queenstown. Herfra kigger vi mod de høje bjergtinder ved rolige Lake Tekapo og Mount Cook, inden turen går op mod Christchurch. Vi runder af med endnu en afstikker, denne gang til Kaikura, hvor mulighederne er gode for at svømme ned delfiner og spotte hvaler. En fantastisk rejse i et landskab, som er vidt forskelligt fra nord til syd, og som bare indbyder til et uforglemmeligt roadtrip, uanset om du vil rejse med bus, bil eller camper.

Vi viser billeder og fortæller ud fra vores egne rejser gennem New Zealand, hvor vi begge har rejst med campervan. Vi fortæller om hvordan, hvornår og hvorfor man rejser til New Zealand og giver gode råd til hvordan jeres rejse bliver en lige så fantastisk oplevelse som vores egne. Vi har begge rejst hele landet rundt og det er bestemt på ønskelisten at komme tilbage igen.

Vi glæder os til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Kianna Stadsvold Skov Olesen og Mia Raschke Sørensen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 30-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 18-11-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Kianna Stadsvold Skov Olesen

Rejsekonsulent

Mia Raschke Jensen, Rejsekonsulent

Mia Raschke Jensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top