Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Tag en bid af "The Big Apple" og spring ud i en storbyoplevelse, du aldrig vil glemme, i én af verdens mest berømte storbyer, som byder på et væld af spændende oplevelser og seværdigheder, f.eks. Empire State Building, Times Square, Central Park og Frihedsgudinden.

Vi skal også en tur til Washington, hvor du får politik, historie og drama for alle pengene. Byen er bygget til at være storslået – og det er den! I Washington skal vi opleve Det Hvide Hus, Soldier Memorial Washington og Capital Hill.

Vi afslutter rejsen i Florida, som byder på Adventure Parks i Orlando, fantastiske strande ved Fort Myers, USAs sydligste punkt Key West og selvfølgelig Miami South Beach med det berømte Art Deco kvarter.

Jeg glæder mig til at se jer.

Med venlig hilsen
Dennis Kjeldahl Knudsen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 28-08-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 09-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Dennis Kjeldahl Knudsen, rejsekonsulent i Herning

Dennis K. Knudsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top