KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter denne aften på Sri Lanka, hvor vi vil tage jer igennem Sri Lankas højdepunkter. Sri Lanka har virkelig noget for enhver smag: Spændende kultur, et rigt dyreliv og flot natur – og så er der gode muligheder for at dyrke adventuresport som f.eks. riverrafting, hiking og surfing. Dertil kommer, at det er en super familiedestination med korte transportafstande.

Med en masse naturoplevelser hører der også afslapning ved stranden til, og når man er på disse kanter er Maldivnerne oplagt at flyve forbi. Her finder man nogle af de absolutte flotteste stande og fascinerende liv under havoverfladen.

Undervejs fortæller vi om forskellige rejseformer, must sees samt unikke oplevelser, som du ikke må gå glip af. Du kommer også til at høre lidt om sæson og budget, og forhåbentlig går du fra foredraget med en masse god inspiration og brugbar viden om Sri Lanka og Maldiverne som rejsedestination.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften og fortælle om fantastiske Sri Lanka og Maldiverne.

Med venlig hilsen
Heidi Andersen og Mia Raschke Jensen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 10-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Heidi Andersen

Rejsekonsulent

Mia Raschke Jensen, Rejsekonsulent

Mia Raschke Jensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top