KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi begynder vores rejse i den charmerende hovedstad Hanoi. Derefter tager vi jer til det bjergrige nordlige Vietnam, hvor vi oplever smukke rismarker og de farverige lokale samfund.

Næste stop er Ha Long Bay, hvor vi skal nyde synet af de tusindvis af kalkstensklipper, udforske grotter og beundre den fantastiske natur.

Videre går turen til det centrale Vietnam, her skal vi besøge fantastiske grotter i Phong Nha, historiske Húe og den hyggelige og charmerende skrædderby Hoi An, hvor vi kommer tæt på historiske bygningsværker og nyder de skønne strande.

Vi rejser videre mod det sydlige Vietnam hvor vi møder adventure i Dalat, hyggelige kystbyer og selvfølgelig storbyen Ho Chi Minh City, hvorfra vi besøger de legendariske Cu Chi-tunneller og Mekong Deltaet.

Aftenen slutter af med afslapning på den skønne ø Phu Quoc.

Vi glæder os til en inspirerende aften sammen med jer.

Med venlig hilsen,
Mia Rødvig Olesen og Frederik Andersen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 25-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Frederik Andersen

Rejsekonsulent

Mia Rødvig Olesen, rejsekonsulent

Mia Rødvig Olesen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top