Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter vores roadtrip i San Francisco, hvorefter vi kører ad den sceniske ”Highway 1” til San Diego. Der vil blive fortalt om de storslåede nationalparker; Yosemite Nationalpark, Grand Canyon, Bryce Canyon og Zion, før vi bevæger os mod Las Vegas igennem Death Valley tilbage til San Francisco.

Har man ekstra tid, er en køretur til Yellowstone et most. Her venter en enestående naturoplevelse og et fantastisk dyreliv.

Fra Los Angeles flyver vi ca. 5 timer mod Hawaiis smukke øer. Vi kommer forbi O'ahu; Hawaiis mest befolkede ø, hvor hovedbyen Honolulu ligger. Senere flyver vi videre mod Kaua'i, Maui og Hawaii Island (Big Island), hvor vi nyder de mange vandfald, oplever flotte sandstrande, prøver snorkling med havskildpadder og udforsker Hawaiis vulkanaktivitet.

Vi kommer ind på muligheder for fly, billeje og Motorhome, samt en masse ideer og forslag til hvad man kan foretage sig i denne del af USA.

Med venlig hilsen
Tünde Løbger

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 27-08-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 05-11-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Tünde Løbger

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbrogade 65
1620 København V
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top