Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
På denne aften udforsker vi fra øst til vest, hvad dette kæmpe land kan byde på. Alt fra de verdensberømte storbyer Sydney og Melbourne, til de mindre kendte Perth, Darwin og Hobart.

Vi tager sammen rejsen, stat for stat og finder de skjulte perler i dem alle. Vi starter i Queensland, hvor vi kigger på Cairns og The Great Barrier Reef. New South Wales, hvor fokus ikke kun er på Sydney og byens kendte punkter, men også The Blue Mountains og Byron Bay. Derefter fortsætter vi langs østkysten til Victoria, der er mest kendt for Melbourne - Australiens kulturelle hovedstad. Når vi slutter af ved Australiens østkyst, fortsætter vi over land til South Australia, som har sin egne skjulte skatte. Fra South Australia tager vi The Stuart Highway op gennem Outbacken, forbi Alice Springs og til Darwin - en moderne cowboy-by, der stadig har et tæt forhold til både aboriginals og krokodillerne i The Northern Territory. Efter at have ”wrestled med crocs” tager vi den sidste stat på fastlandet: Western Australia. Sammen med hovedstaden Perth er Western Australia et mindre besøgt sted, men højt elsket af alle, der lægger vejen forbi.

Helt til sidste har vi Van Damiens land - bedre kendte som Tasmanien, som især er kendt af danskere for at være Dronning Marys hjemland. Tasmanien byder på flot natur og selvfølgelig den tasmanske djævel.

Hvis du vil vide mere om det store røde land, så kom forbi til en aften i Australiens tegn.
Vi har ikke ”shrimp on the barbie”, men vores helt egen lokale australier står klar til at dele ud af alle de guldkorn, du ikke vidste eksisterede. Lokal viden - så autentiske som det kan være – lige her i Odense centrum.

Om det er din første gang ned til ”The Red Dirt” eller tredje, er vi sikre på, at I får noget ud af denne aften.

Med venlig hilsen
Laura Stærke og Roy Winter


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 12-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 22-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Laura Stærke Jensen, rejsekonsulent i Odense

Laura Stærke Jensen

Rejsekonsulent

Roy Winter, rejsekonsulent i Odense

Roy Winter

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Vestergade 100
5000 Odense C
Læs mere om Parkering
Der er mulighed for betalingsparkering i nærheden.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top