Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen starter i San Francisco og fortsætter derfra ad Highway 1 til Los Angeles. Herefter forlader vi Californien for en stund og kører igennem staterne Arizona, Utah og Nevada, før vi igen ender i smukke San Francisco. Undervejs besøger vi de storslåede nationalparker Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion og Yosemite. Jeg vil fortælle om de bedste og smukkeste ruter og give tips til måder at opleve nationalparkerne på.

Vi kommer også en tur ned ad The Strip i Las Vegas, Hollywoods Walk of Fame i Los Angeles og ud på Alcatraz-øen i San Francisco. Rejsen kombinerer således det bedste af begge verdener, hvor de pulserende storbyer står i skarp kontrast til nationalparkernes ro.

Til dette foredrag deler jeg ud af min egen rejseerfaring og giver gode råd til, hvordan du bedst planlægger en rejse med roadtrip i USA, så du undgår at bruge unødig tid på logistik, mens du er afsted. Jeg kommer også med ideer og forslag til, hvad du ellers kan opleve i dette fantastiske land.

Jeg glæder mig til en hyggelig aften med en masse rejseinspiration

Med venlig hilsen
Emil Bøjsen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 07-03-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Emil Bøjsen, rejsekonsulent i Odense

Emil Bøjsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Vestergade 100
5000 Odense C
Læs mere om Parkering
Der er mulighed for betalingsparkering i nærheden.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top