Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
I løbet af aften udforsker vi sammen dette land, skabt af underjordisk kræfter ved at tage den kendte vej hele øen rundt.

Vi starter ved ”The Golden Circle”, et området kendte for tre store sights: Thingivellir Nationalpark, Gulfoss vandfald og Geysir.

Efter at have udforsket denne fascinerende dele af Island, følger vi ringvejen videre, forbi Vik, til Höfn, op til Egilsstadir og videre, forbi små hyggelig byer, alternative varme kilder, til naturvenlig hvalsafari, forbi filmkulisser og meget mere, på vejen tilbage til Reykjavik.

Inden vi afslutter aftenen, kommer vi også forbi Færøerne, for at vise at det ikke kun er en lille del af Denmark, men et stort eventyr i sig selv.

Hvis I er ud efter et adventure til alle aldre er Island og Færøerne oplagt.

Vi ses til en oplevelse af en aften.

Med venlig hilsen
Roy Winter


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 12-11-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Roy Winter, rejsekonsulent i Odense

Roy Winter

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Vestergade 100
5000 Odense C
Læs mere om Parkering
Der er mulighed for betalingsparkering i nærheden.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top