Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter turen i charmerende og fascinerende Kathmandu. De støvede, travle gader med alternative elinstallationer, farverige bedeflag der glimter i solens stråler og de mange, spirituelle tempelområder for både buddhister og hinduer.

Herefter fortsætter vi vest på i landet til den smukke landsby, Nagarkot med sit imponerende panoramaview til Himalayabjergene, kun en time fra Kathmandu.

Vi går på opdagelse i Pokhara, som er adventure hovedstaden i landet fuld af fede aktiviteter både på vands, til lands og i luften. Og så skal vi på safari i Chitwan Nationalpark, hvor vi forhåbentligt møder både elefanter, næsehorn og tigere inden vi skal prøve kræfter med højderne i de magiske Himalayabjerge. Jeg dykker ned i nogle af mine favorittreks som Mar Di Himal, Aannapurna Circuit og Everest Basecamp, og giver gode tips til alternative, mindre besøgte ruter.

Slutteligt tager vi en kort tur til det buddhistiske kongerige, Bhutan. Landet, som også er kendt som Asiens Schweiz, byder både på helt enestående kultur og natur. Vi skal på besøg på Thimpus kunst universitet, på toppen af Tigers Nest og ikke mindst ud og lære mere om hvorfor det er et af de dyreste lande i verden at besøge.

Venlig hilsen
Sofie Vangsted


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Foredragsholder

Sofie Natalie Vangsted, rejsekonsulent i Odense

Sofie Natalie Vangsted

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Vestergade 100
5000 Odense C
Læs mere om Parkering
Der er mulighed for betalingsparkering i nærheden.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top