KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Nordøen strækker sig fra de gyldne sandstrande og smukke bugter ved Pahia i nord til de underjordiske grotter i Waitomo, videre til det geotermiske område ved Rotorua, op over Tongariro Crossing-trekket, hvor der er højt til himlen og åbne vidder, for til slut at ende i den summende og hyggelige hovedstad Wellington.

Efter en smuk færgeovergang rammer vi Sydøen, hvor vi starter med kajak og vandring i Abel Tasman Nationalpark. Dernæst fortsætter rejsen mod de azurblå glacier, forbi de smukke Milford og Doubtful Sound, og videre til ekstremsportens mekka i Queenstown. Herfra kigger vi mod de høje bjergtinder ved rolige Lake Tekapo og Mount Cook, inden turen går op mod Christchurch.

Glæd dig til en fantastisk rejse gennem et landskab, der er vidt forskelligt fra nord til syd, og som indbyder til et uforglemmeligt roadtrip, uanset om du vil rejse med bus, bil eller camper.

Under foredraget vil jeg komme nærmere ind på praktiske ting såsom sæsoner, rejseformer, overnatningsmuligheder og kombinationsrejser.

Jeg glæder mig til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften.


Venlig hilsen
Amalie Jørgensen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 27-08-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 23-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Amalie Jørgensen, Rejsekonsulent

Amalie Jørgensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Vestergade 100
5000 Odense C
Læs mere om Parkering
Der er mulighed for betalingsparkering i nærheden.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top