Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Fra det bjergtagende og storslåede højland og elefantflokke, der strejfer frit i landets mange nationalparker til festlige og farverige kulturelle knudepunkter og en tilbagelænede stemning i skyggen af kokospalmerne ved kysten. Sri Lanka er et land med noget for enhver.

Så tag med på en opdagelsesrejse, når vi fortæller om Sri Lanka som rejsedestination. Her vil vi komme ind på must-see særværdigheder og unikke oplevelser, der venter rundt om hvert hjørne. Vi kommer også til at kigge på rejsesæsoner og budgetter.

Sri Lanka byder på aktiviteter som fx yoga- og madlavningskurser, pilgrimsvandring, surfing, safari, river rafting og strandliv. Der er derfor lagt an til lige den type ferie, du drømmer om.
Landets størrelse gør det muligt at opleve rigtig meget indenfor bare et par timers kørsel. Som rejsemål egner Sri Lanka sig til alle; familier, budget-orienterede backpackere og eventyrlystne i alle aldre.

Sri Lanka har et helt særligt sted i vores hjerter, og vi håber, at I kommer til at gå herfra med bare lidt af den begejstring, jeg har for landet – sammen med en masse inspiration og forhåbentlig lidt brugbar praktisk viden.

Vi håber, vi ses til en hyggelig aften i Sri Lankas tegn.

Med venlig hilsen
Laura Stærke Jensen og Emilia Kjær Højrup


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 02-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 05-11-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Emilia Kjær Højrup, rejsekonsulent i Odense

Emilia Kjær Højrup

Rejsekonsulent

Laura Stærke Jensen, rejsekonsulent i Odense

Laura Stærke Jensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Vestergade 100
5000 Odense C
Læs mere om Parkering
Der er mulighed for betalingsparkering i nærheden.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top