Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Jeg vil tage jer igennem USA’s vestlige storbyer og nationalparker. Her er det oplagt med en kør-selv-ferie, hvor du vil se nogle af de mest ikoniske byer og flotteste nationalparker, som USA kan tilbyde.

Rejseforedraget vil starte i Yosemite National Park og fortsætte til Grand Teton, Bryce Canyon, Grand Canyon, Antelope Canyon og Zion National Park. Herefter kommer vi forbi Sin City, også kendt som Las Vegas. En by hvor man kan blive viet af en præst i et Elvis kostume, men byen har meget mere at byde på udover det. En simpel køretur ned af Las Vegas Boulevard, hvor man ser de mange imponerende kasinohoteller, er også en stor oplevelse i sig selv.

Efter Las Vegas går rejsen videre til Sequoia National Park, Mammoth Lakes og Yosemite National Park, inden vi ankommer til den progressive og meget charmerende lille storby San Fransisco. Denne by er bl.a. kendt for Golden Gate Bridge, Fisherman’s Wharf og Alcatraz fængslet.

Herefter går turen videre til Monterey, Highway 1, Santa Barbara og Solvang, inden vi ankommer til den største metropol på vestkysten, nemlig Los Angeles. Det er en by med mange spændende bydele, flotte strande, mange turistattraktioner og ikke mindst forlystelsesparker. Den sidste by, som foredraget kommer ind på, er San Diego. En hyggelig by med de dejligste strande, hvor der er gode muligheder for at surfe. Byen har også imponerende museer og ikke mindst en stor og imponerende zoologisk have.

En rejse til det vestlige USA gennemføres bedst med leje af enten bil eller autocamper. Jeg vil gennemgå de fordele, som er ved enten at vælge leje af bil eller leje af autocamper. Hvis jeg en dag får muligheden for at lave et rejseforslag til dig, så vil det være et skræddersyet rejseforslag, hvilket betyder, at rejsen kommer til at indeholde lige præcis de ting, som du ønsker. Du bestemmer med andre ord selv, hvad rejsen skal indeholde. Det er også muligt at lave en kombination af både billeje og autocamper leje.

Jeg glæder mig til at se dig til en hyggelig aften, hvor du måske bliver inspireret til at hoppe på et eventyr til det vestlige USA.

Med venlig hilsen
Jacob Nellemann


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 03-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Jacob Nellemann Schultz

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Vestergade 100
5000 Odense C
Læs mere om Parkering
Der er mulighed for betalingsparkering i nærheden.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top