Op til 60 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Samoa igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Samoa. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Samoa her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Samoa her

Bedste rejseperiode

Rejsen til Samoa kan foretages året rundt. Generelt er den bedste tid at besøge Samoa fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Samoa. Undervejs vil der være mellemlandinger, og det er muligt at gøre stop undervejs i fx Brisbane eller Sydney. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
3. dag: Ankomst Apia
I Apia Airport kan du nemt skaffe en taxi til dit resort. Her har du to overnatninger.
4. dag: På egen hånd i Apia
Dagene har du på egen hånd i hovedstaden Apia, så der er rig mulighed for at udforske øen og kulturen.
5.-? dag: Afrejse Apia - på eventyr på Samoa
I dag kan du vælge at booke et par ekstra dage i Apia eller fortsætte din rejse rundt til landets mange øer. Samoa består af ni små tropeøer dækket af bjerge og vulkaner, floder og vandfald, fugtige regnskove og lækre sandstrande. Øerne er omgivet af klart, blåt hav og farvestrålende koralrev. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du booker en bil og udforsker øerne på egen hånd. Der er asfalterede veje, gode færgeforbindelser mellem de største øer og ikke megen trafik. De gæstfrie samoanere indleder ofte deres sætninger med ordene susu mai, som betyder ”lyt” eller afio mai, der betyder ”kom”. Bliver du inviteret hjem til en samoaner, sætter han eller hun en ære i, at du føler dig så velkommen som overhovedet muligt.

Overnatninger

2 overnatninger på budgethotel omkring Apia

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra simple fale til turistklasse- og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - november

Pakkeliste

  • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
  • Evt. snorkeludstyr
  • Evt. guidebog
  • Solcreme
  • Badetøj
  • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

Prisen er eksklusiv

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Måltider ikke nævnt i programmet
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top