7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 4.990,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dubai er Emiraternes ukronede konge omringet af hav og ørken. Dubai er mulighedernes by. Det er byen med storhedsvanvid, og stor - større - størst ses overalt samt jo mere guld og bling-bling, jo bedre. Byen er groft sagt delt i to bydele: Deira; det gamle Dubai og Bur Dubai; det nye Dubai - adskilt af byens flod, Dubai Creek.

Den gamle bydel indeholder lokale markeder. Det er især her krydderier, te, tekstil, snabelsko, sølv og diamanter ses i lange rækker. Hver købmand herinde med respekt for sig selv har naturligvis det bedste af det bedste, og er altid interesseret i en god handel. Mest kendt er nok Dubai Gold Souk, som er et imponerende syn med guld i lange baner. Selv hvis man ikke er glad for bling-bling, er guld i metermål og kilopris en oplevelse!

På den anden side af floden opleves den nye bydel - det nye Dubai, hvor storheden kommer ind i billedet. Mest kendt er naturligvis Burj Khalifa, verdens højeste bygning, som med sine imponerende 828 meter kan ses uanset hvor i Dubai og omegn, I befinder jer. Burj Khalifa rummer bl.a. verdens højest beliggende swimmingpool og moske, 900 lejligheder, 49 etager kontor, 57 elevatorer, hvoraf verdens hurtigste tager dig 124 etager på 51 sekunder. Denne benyttes, hvis I ønsker at komme op til udkigspunktet på 124. etage i 600 meters højde!

Området omkring Burj Khalifa er hjertet af Dubai. Her er flere attraktioner såsom The Fountain, en kæmpe sø hvor I kan få en sejltur, men som mest af alt er kendt for sit springvandsshow med vandstråler på op til 150 meter, som danser i takt til lys og musik. Det kan med fordel ses om aftenen fra de nærliggende restauranters terrasser.

Dubai Mall, verdens største indkøbscenter med ikke mindre end 1.200 butikker findes også her. Dubai Mall består af bydele inddelt i temaer og er et absolut must see. Her finder I bl.a. ørkenområdet, hvor der handles i små lokale boder og guldgaden, hvor du kun kommer hvis prisen ikke betyder noget. Derudover er der stjernehimmel, vandfald, et kæmpe akvarium, en indendørs forlystelsespark, en slikbutik så stor at børn i alle aldre bliver imponerede, og en skøjtebane.

Bevæger I jer væk fra hjertet af Dubai i retningen mod Dubai Marina, får I den ene oplevelse efter den anden.

Første stop vil typisk være på Jumeirah Beach hvor Burj Al Arab også kaldet Sejlet, som siges at være verdens eneste 7-stjernede hotel, imponerer i vandkanten. Er budgettet ikke til en overnatning, kan hotellet oplevelses på en sightseeing tour.

Andet stop er ved Mall of the Emirates. Trods en status som shoppingcenter og selvom det ikke er så storslået som Dubai Mall, så er det stadig et besøg værd. Særligt grundet Ski Dubai, et indendørs snelandskab med snemænd, skibakker og skilifte. Selve ski-oplevelsen er ikke noget særligt, men at se de lokale, børn som voksne, boltrer sig herinde, og det er en oplevelse i sig selv at se.

Vil I væk fra byen, er der rig mulighed for at tage ud i ørkenen. Her er der igen en række af oplevelser og mest kendt er nok Dunebashing, ørkenrally i firehjulstrækkere, hvilket ikke er for sarte sjæle eller folk, der døjer med køresyge! Af mindre actionprægede oplevelser findes bl.a. Quad Bike og kamelridning.

Oftes kombineres oplevelserne i ørkenen med afslutning i en Beduin-lejr. Her tilbydes vandpibe, mavedans, traditionel Henna tatovering, ilddans og opvisning med fugle.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, transport ved både ankomst og afrejse, og overnatning, kan vi sørge for adgang til de mest populære seværdigheder såsom Burj Khalifa, Burj Al Arab, ørkenen, Dubai museum, bådtur på Dubai Creek og sight seeing city tour.

Prisen er inklusiv

  • Dubai 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København - Dubai t/r
  • Overnatning i dobbeltværelser på budgethotel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Ønskes der adgang til Burj Khalifa kan I med fordel bestille billetter på forhånd. Der er ofte mange turister, så dette er den sikreste måde at få plads. Billetter købt online koster ca. 100 AED - en fjerdedel af prisen i forhold til at betale på stedet! Dubai er en lang by, men selvom der er stor afstand fra yderpunkterne i den gamle bydel til Dubai Marina, kommer man let rundt, da byens metro kører tit og er nem at finde ud af. Man kan med fordel købe dagsbilletter frem for oneway.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Helena Bryrup Pedersen, rejsekonsulent

Helena Bryrup Pedersen

Rejsekonsulent

hebp|jr.dk
Rejsekonsulent Vibeke Poulsen

Vibeke Boelt

Rejsekonsulent

vipo|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Til top