Fra 15 dage
Ekskl. fly
Fra 10.535,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Med udgangspunkt i det fantastisk smukke område omkring Phang Nga bugten, der er kendt for sine smukke hvide strande, små skønne øer og regnskov, skal du arbejde i et veldrevet projekt, hvor du som frivillig skal hjælpe til med at bevare de enestående omgivelser. Du er blandt andet med til at uddanne lokalbefolkningen og lære dem om bæredygtighed, ligesom her er opgaver på to forskellige skildpaddeprojekter, opgaver med oprydning af strandene samt engelskundervisning og registrering af dyrelivet i regnskoven. Hvad du kommer til at lave styres lokalt og er afhængig af hvilken hjælp, de har brug for på det tidspunkt, du er tilknyttet projektet.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand herBedste rejseperiode

Du kan arbejde som frivillig året rundt.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Dit projekt starter
Du får oplyst dit mødested på Phuket når du har booket projektet. Her mødes du idag med de andre der skal starte deres projekt. Transport herfra til projektstedet er inkluderet.
2. dag - : Frivilligt projekt i Phang Nha
Under dit ophold får du indblik i forskellige aspekter af bæredygtighed og du er med til at udvikle forståelsen af hvor vigtigt bæredygtighed er i lokalsamfundet, ligesom du har tid til at udforske det smukke område. De opgaver du b.la kan blive sat til at varetage er at arbejde på to skildpaddeprojekter, vedligeholdelse af området, oprydning på strandene, engelsk undervisning af turistmedarbejdere, børn på de lokale skoler, rangers samt overvågning af dyre og planteliv i de omkringliggende nationalparker. Opgaverne varierer efter årstid og efter hvad projektet har behov for mens du er derude. Du skal derfor være fleksibel i forhold til hvilke opgaver, du bliver sat til

Overnatninger

På projektet er der overnatning i flersengsværelser (max 6 personer) med bad (koldt vand) og toilet. Man kan ikke få garanti for adskilte pige/drenge værelser.
Du kan mod tillæg opgradere dig til privat indkvartering.

Bemærkninger

Dit ophold kan forlænges i op til 8 ugers ophold i alt.

Krav for at deltage i projektet:
Du skal være fyldt 18 år og aflevere et CV
Du skal kunne tale rimeligt engelsk
Du skal kunne fremvise en flybillet ud af landet
Du skal medsende en ren straffeattest

Du skal hjemmefra søge et nonimmigrant O visum - du kan evt få hjælp hos visumservice.dk.

Vi anbefaler du køber et lokalt sim kort til din telefon.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent for startdatoer.

Hele året

Prisen er inklusiv

  • Transfer fra mødested på Phuket til projektet.
  • Overnatning i flersengsværelse med bad (koldt vand) og toilet. Man kan ikke få garanti for adskilte pige/drenge værelser.
  • Daglige beskedne måltider - udgifter til snacks må påregnes. Nogle dage skal man selv lave mad, andre dage tilberedes maden af en lokal kok fra byen.
  • Drikkevand

Prisen er eksklusiv

  • Visum - Du skal have et nonimmigrant O visum - vi kan anbefale du kontakter visumservice.dk
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Fritidsudflugter
  • Transport fra hostel på Phuket til projektets mødested
  • Snorkeludstyr

Prisbemærkning

Prisen er baseret på ophold i 2 uger - Forhør dig på pris, hvis du vil være på projektet længere tid end 2 uger.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top