16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 21.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Chiang Mai er en af Thailands mest charmerende byer med et lidt lavere tempo end du finder i Bangkok. Nyd en god start på et hyggeligt hotel i centrum af Chiang Mai og med et par dagsture til en lokal bjergstamme og på en cykeltur i den sydlige del af byen.
Du fortsætter sydpå til en uberørt del af Koh Lanta. Nyd et par dage i dit eget tempo inden du fortsætter et par dage på smukke Koh Mook og runder turen af på Nai Yang Beach på Phuket.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt. Det bedste tidspunkt er i perioden november - februar, hvor temperaturen er behagelig omkring 20 - 25 grader og perioden er den tørreste på året. Fra marts - maj kan det blive op til 39 grader og regntiden varer fra juni til oktober.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Turen starter med afrejse fra Danmark med kurs mod Chiang Mai
2. dag: Ankomst Chiang Mai og check-in på hotellet
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Banthai Village, hvor du skal tilbringe de næste 4 nætter. Dit værelse er ca. klar kl. 14.00, men hvis du kommer tidligere kan du slappe af ved den hyggelige pool. Eftermiddagen og aftenen er på egen hånd. Overnatning på resort
3. dag: Cykeltur i Chiang Mai (ca 20 km)
Du bliver hentet efter morgenmaden ved 8 tiden. Turen starter langs Ping floden, hvor du cykler forbi traditionelle teaktræs huse og lokale fiskere. Der er god tid til at stoppe og tage billeder og til at få fortalt om Thai kultur. Du kommer forbi skjulte templer og kan få lidt snacks fra de små vejboder. Turen fortsætter til udkanten ad byen mod Wiang Khum Kham der blev bygget i det 13. århundrede men først er blevet udgravet i 1980'erne - du cykler her blandt ruinerne inden du sætter kursen tilbage mod Chiang Mais gamle bydel og spændende markeder. Du er tilbage på hotellet til sen frokost og kan nyde resten af dagen på egen hånd. Overnatning på resort (M)
4. dag: Chiang Mai på egen hånd
Du kan idag slappe af ved poolen, tage ind og se byens spændende templer og gå på eventyr i den gamle bydel. Overnatning på resort (M)
5. dag: Heldagstur til Mae Kampong
Idag skal du opleve en mere traditionel side af Thailand med en dags tur til Mae Kampong. Du skal tilbringe dagen i små landsbyer, hvor du får indblik i dagligdagen på landet. Du skal også smage lokale retter og nyde en massage. På vejen til landsbyen er der stop på et marked, hvor I køber ind til dagens frokost. Du får indblik i lokal te og kaffeproduktion og mulighed for at sludre med landsbyens beboere. Du er tilbage i Chiang Mai sidst på dagen og kan nyde din sidste aften i Chiang Mai. Overnatning på resort (M,F)
6. dag: Check ud fra dit hotel
I dag er sidste dag inden du skal checke ud 12.00. Nyd din morgenmad i ro og mag inden du kan fortsætte din rejse sydpå med fly til Koh Lanta ( via Krabi ) (M) Overnatning på resort (M)
7.-9. dag: Tid til afslapning på Koh Lanta
Du kan slappe af på stranden eller leje en scooter og udforske øen, hvor du sagtens kan finde din helt egen strand. Området omkring Koh Lanta er en del af en marinenationalpark med 15 fredede øer. Du kan både snorkle og dykke og være heldig at se nogle af de større fisk.(M) Overnatning på resort (M)
10. dag: Transfer til Koh Mook
I dag går turen til Koh Mook, en hyggelig lille bounty ø.(M) Overnatning på resort (M)
11.-12. dag: Koh Mook
Udover at nýde strandlivet og udforske den lille fiskelandsby, kan du også svømme igennem en lille grotte - Emerald Cave, hvoir du vil opdage en hel unik indelukket smuk strand på den anden side. En rigtig fin oplevelse, vi anbefaler en tidlig tur for at få den for sig selv. Overnatning på resort (M)
13. dag: Transfer til Phuket
Idag fortsætter turen til Phuket, hvor du kan nyde de sidste dage. Overnatning på resort (M)(M)
14. dag: Nai Yang Beach
Slap af på den smukke strand, der indbyder til en lang slentretur. Du kan nyde dine måltider på stranden, hvor der blandt andet serveres lækker seafood Overnatning på resort (M)
15. dag: Transfer til lufthavnen
Du bliver afhentet på dit resort og kørt i lufthavnen.
16. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

4 overnatninger på Banthai Village i Chiang Mai
4 overnatninger på Narima Bungalows, Koh Lanta
3 overnatninger Sivalai Beach Resort, Koh Mook i standard villa
2 overnatninger på Nai Yang Beach Resort, Phuket

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

November - april

Pakkeliste

 • Myggebalsam og personlig medicin
 • Badetøj og hat/kasket
 • Lommelygte og batterier
 • Håndklæde, toiletsager og vandfast solcreme
 • Kameraudstyr og evt. vandtætte poser
 • Internationalt kørekort
 • Spil og bøger

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København udtil Chiang Mai og hjem fra Bangkok. (inkl. bagage)
 • Program, overnatninger og måltider som beskrevet.
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top