Skal du snart rejse eller påtænker du at bestille en rejse? Se her hvordan du skal forholde dig til Coronavirus. Læs mere
17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Kombiner noget af det bedste trekking i Chiang Mai med en cykeltur i de ukendte dele af byen. I løbet af de første 6 dage kommer du "off the beaten track" både i byen og ude i junglen. Efter et par dages byliv er det på med trekkingudstyret inden du begiver dig ud i den øde del af junglen. Tag del i landsbylivet, nyd naturen og snup en svømmetur i et vandfald. Du fortsætter sydpå til den uberørte del af Koh Lanta. Nyd et par dage i dit eget tempo inden du fortsætter et par dage på Koh Mook der endnu er uspoleret og runder turen af på Bangtao Beach på Phuket, hvor du f.eks. kan prøve et paddle board og få klaret det sidste shopping.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt. Det bedste tidspunkt er i perioden november - februar, hvor temperaturen er behagelig omkring 20 - 25 grader og perioden er den tørreste på året. Fra marts - maj kan det blive op til 39 grader og regntiden varer fra juni til oktober.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Turen starter med afrejse fra Danmark med kurs mod Bangkok.
2. dag: Ankomst Chiang Mai og check-in på ECO Resort
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til ECO resort, hvor du skal tilbringe de næste 3 nætter. Dit værelse er ca. klar kl. 14.00, men hvis du kommer tidligere kan du slappe af ved den store pool. Eftermiddagen og aftenen er på egen hånd.
3. dag: Eftermiddags -og aftencykeltur i Chiang Mai (ca 20 km)
Nyd en stille morgen og formiddag i dit eget tempo indtil du kl 16.00 afhentes af din lokale songthaew (minibus), som kører dig til startstedet for aftenens udflugt. Når du har fået din cykel går turen gennem den gamle bydel med et besøg i Wat Phra Singh templet. Herfra er det tid til at fare vild i det nye "in" område omkring Chiang Mais universitet. Din guide vil introducere dig til lokale snacks på de natmarkeder I kommer forbi. Turen fortsætter ad bagveje og gennem lokale små forstæder inden du når Wat Chedi Luang templet midt i den gamle bydel. Templet er smukt oplyst om aftenen og der er en nærmest magisk stemning omkring det. Du er tilbage ved cykeludlejningsstedet ca. kl. 21.00. Herfra kan du på egen hånd udforske byen.(M,F)
4. dag: Jungletrekking – afgang til junglen og overnatning i Karen stamme landsby
Afgang meget tidligt fra ECO resort og kurs mod de grønne bjerge tæt ved Doi Inthanon. Dit trek starter udenfor byen ad en natursti. Undervejs lærer du jungle overlevelsesteknikker f.eks. hvordan man finder vand eller laver mad såkaldt "bamboo cooking". Frokost serveres i junglen og efter en tiltrængt pause er der yderligere ca. 3 timers trekking. Du ankommer til en White Karen landsby sidst på eftermiddagen, hvor du får et indblik i det lokale liv og hvor du skal overnatte.(F,A)
5. dag: Jungletrekking. Svøm i Chiang Mais højeste vandfald
Efter din morgenmad er det tid til at tage afsked med dine landsby værter. Du kan efter dagens første 3 timers trekking se frem til en dukkert i Chiang Mais højeste vandfald og frokost i junglen. Trekkingturen fortsætter et par timer inden du ankommer til junglencampen, som er dit hjem for natten. Efter tilberedelse af din aftensmad kan du falde til ro til lyden af junglen og føle dig langt ude i naturen.(M,F,A)
6. dag: Jungletrekking. Trek langs rismarker og rafting på floden
Efter morgenmaden er der en times gåtur til en lokal landsby, hvor du kan få indblik i, hvordan de dyrker ris. Turen fortsætter gennem smukke rismarker op til et gammelt tempel, hvorfra der er fantastisk udsigt over området. Din frokost serveres ved et lille vandfald. hvor du også kan blive kølet af og nyde den smukke natur. Midt på eftermiddagen er det tid til at gå ombord på din bambustømmerflåde. Turen ned ad floden kan, afhængig af vandstanden, være rolig og afslappet men også en udfordring, hvis der er meget vand i floden. Du er tilbage i Chiang Mai sidst på dagen, hvor du igen tjekker ind på ECO resort og kan nyde et tiltrængt bad. Nyd din sidste aften i den charmerende by.(M,F)
7. dag: Check ud fra ECO resort
I dag er sidste dag inden du skal checke ud 12.00. Nyd din morgenmad i ro og mag inden du kan fortsætte din rejse syd på til Koh Lanta.(M)
8.-10. dag: Tid til afslapning på Koh Lanta
Du kan slappe af på stranden eller leje en scooter og udforske den øen, hvor du sagtens kan finde din helt egen strand. Området omkring Koh Lanta er en del af en marinenationalpark med 15 fredede øer. Du kan både snorkle og dykke og være heldig at se nogle af de større fisk.(M)
11. dag: Transfer til Koh Mook
I dag går turen til Koh Mook, en hyggelig lille bounty ø.(M)
12.-13. dag: Koh Mook
Udover at nýde strandlivet , kan du også svømme igennem en lille grotte (i mørke, så tag en guide med lommelygte der kan oplyse grotten med) og opdag en hel unik indelukket smuk strand på den anden side. En rigtig fin oplevelse, man skal dog stå tidligt op for at få den for sig selv.(M)
14. dag: Transfer til Phuket
Idag fortsætter turen til Phuket, hvor du kan nyde de sidste dage.(M)
15. dag: Bangtao Beach
Slap af på den smukke strand eller lej en scooter og udforsk øen. Du kan også prøve en tur på et paddle board. Vi kan anbefale at du nyder middagen på Bliss Beach Club.(M)
16. dag: Transfer til lufthavnen
Du bliver afhentet på dit resort og kørt i lufthavnen.
17. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger i "dorm" med delt badeværelse på ECO Resort Chiang Mai (eget værelse kan tilkøbes - forhør dig hos din rejsekonsulent).
1 overnatning i lokal landsby og 1 overnatning i junglecamp under trekket.
4 overnatninger på La Laanta, Koh Lanta i enchanted villa
3 overnatninger Sivalai Beach Resort, Koh Mook i Beach front villa
2 overnatninger på Andaman Bangtao Bay, Phuket i garden front værelse

Bemærkninger

Vi anbefaler ikke trekking turen til børn under 10 år

Turen er med forbehold for at der er plads på de nævnte hoteller - vi finder selvfølgelig alternativer såfremt der er udsolgt.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen tilrettelægges sammen med din rejsekonsulent, så den passer med trekkets start.

Gruppestørrelse

På dit jungletrek kan du forvente 2-5 deltagere og et max på 8 deltagere.

November - april

Prisen er inklusiv

  • Måltider, transfers og overnatninger ifølge program
  • National park gebyr.
  • Cykeltur i Chiang Mai, trekkingtur udfra Chiang Mai

Prisen er eksklusiv

  • Transfer efter cykelturen tilbage til Eco Resort i Chiang Mai
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du i lobbyen på vores eget backpackerhotel New Road Guesthouse. Her sidder danske serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top