14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.995,-
FRA 13.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning, ture og transfers er forhåndsbooket i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen, også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller og resorts på destinationen, og sørget for transport fra A til B på rejsen.

Oplevelser
Spændende ture på destinationen i mindre grupper, men også en masse frihed til oplevelser på egen hånd.

Vi har lavet en tur til dig, der elsker kombinationen af by og strandliv krydret med lidt eventyr. Du starter med at besøge skønne Bangkok, hvor du kan udforske livet langs floden, shoppe og nyde fantastisk thai streetfood. Dit hotel ligger godt i Silom området - ikke langt fra Chinatown, Lumpini park og floden. Du oplever naturen i junglen ved Sai Yok Nationalpark, inden du kan vaske støvet af i det skønne hav omkring rolige Koh Samet, hvor du bor ved øens bedste strand.

Glæd dig til;
• Unikke og spændende ture i Bangkok
• Glamping i Sai Yok Nationalpark
• Oplevelser i junglen i Sai Yok Nationalpark
• Den bedste strand på Koh Samet

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt, men vi har valgt at lægge disse afgange i perioden juni til august, hvor det er udenfor monsuntiden.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang fra København
Du rejser i dag fra København mod Bangkok
2. dag: Ankomst Bangkok
Velkommen til Thailands pulserende hovedstad Bangkok. Efter du har hentet din bagage, fortsætter du til ankomsthallen, hvor du mødes med din engelsktalende guide. Med minivan går turen nu til Silom området i Bangkok. Her skal du bo de næste par dage. Resten af dagen kan du akklimatisere dig, snuppe en tur i poolen eller begive dig på opdagelse i de små gader omkring hotellet, hvor du også kan forkæle dig selv med en omgang skøn massage. Du bor tæt på Jysk Rejsebureaus servicecenter, hvor du kan få god og opdateret lokal information omkring Bangkok. Overnatning på hotel Grand Sathorn i deluxe værelse.
3. dag: Sejltur på Bangkoks floder og tuk-tuk tur i "Old Town"
Efter morgenmaden skal du mødes med din guide, der vil følge dig ned til floden, hvorfra du boarder en "longtail" båd. Det er dejligt at nyde den lidt friske brise fra floden, mens du sejler ned ad Chao Phraya - hovedfloden i Bangkok. Du kan nyde Bangkoks skyline, inden båden drejer ned ad de små bifloder kaldet "klongs". Du sejler forbi lokale træhuse bygget på pæle, hvor vasketøjet blafrer i vinden, der spilles thai musik på radioen og dagligdagslivet leves. Første stop er Wat Khun Chan templet, inden turen fortsætter til Artist Village med gamle træbroer, en gammel barber, vintage plakater og en fredfyldt stemning. Her kan du også fodre den hellige catfish og begejstres af synet, når hundredevis af fisk kommer til overfladen. På Chao Phraya floden sejler du tilbage mod to af de store sightseeing steder i Bangkok - The Grand Palace og Temple of Emerald Buddha. Inden du siger farvel til din guide, er der frokost tæt på molen. Din tur ender ved templerne, hvorefter du kan tage tilbage til hotellet eller slentre rundt i Bangkoks gamle bydel. Efter nogle timer på egen hånd, er der nye og spændende oplevelser i Chinatown. Du skal med tuktuk og opleve Bangkoks ”Old Town”, der ligger ud til floden Chao Phraya. Turen kommer forbi street food boder, hvor thaierne selv spiser, og ind i hjertet af Chinatown, hvor kvarterets hemmeligheder skal udforskes. Turen fortsætter til Golden Mount templet, hvor du kan opleve 360 graders udsigt til Bangkoks gamle bydel, og der bliver også mulighed for at se Grand Palace udefra, der er oplyst i aftenmørket. Turen varer cirka 4 timer, og du kan fortsætte med at udforske Chinatown og ”Old Town” på egen hånd eller tage hjem på hotellet og gøre klar til i morgen. Overnatning på hotel Grand Sathorn i deluxe værelse.(M)
4. dag: Cykeltur I Bangkok
I dag skal du ud på en aktiv tur rundt i Bangkok. Efter morgenmaden starter din tur i Sukhumvit området hvorfra du på cykel oplever storbyens mange ansigter. Du bliver blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown”, igennem Khlong Toey markedet og slumkvarterer og slutter af med en sjov udfordring af balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng, der også kaldes ”Bangkoks lunger”. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne. Efter du - og din cykel - har krydset floden i langbåd, cykler du rundt på smalle cementstier, der er bygget på pæle i klongerne og udgør et omfattende stisystem. Her er højhusene erstattet med palmer og trafikstøjen med fuglesang – en helt anden side af Bangkok, end den de fleste rejsende oplever. Resten af dagen er du på egen hånd i Bangkok. Vi kan anbefale en sundowner ved "Jacks Bar" ved flodbredden, hvor du forøvrigt også spiser rigtigt godt. River View Guesthouse i Talad Noi vil også være et dejligt sted at nyde god mad og lækre drink, mens i nyder udsigten til Chao Phraya floden. Overnatning på hotel Grand Sathorn i deluxe værelse.(M)
5. dag: På eventyr til Sai Yok Nationalpark
I dag forlader du Bangkok og skal på oplevelse i Thailands smukke natur, hvor du overnatter på eventyrlige Hintok River Camp. Her skal du skal bo i deres luksus safari telte, omgivet af naturens lyde, fuglefløjt og ro. Det helt sikkert bliver et højdepunkt på rejsen. Du mødes med din chauffør i lobbyen og kører mod Sai Yok Nationalpark - cirka 4 ½ timers kørsel. Sai Yok er en del af et kæmpe skovområde på omkring 18.000 km2 med 19 fredede områder i både Myanmar og Thailand. Den bjergrige region er dækket af skov og bambus, hvor mange af træerne langs floden er teaktræer. Her er vilde elefanter, aber og hjorte, og rygtet siger, at der måske er et par vilde tigre dybt inde i skoven. Resten af dagen kan du slappe af, bade i floden eller tage på mindre hikes i området. Du kan også forkæle dig selv med et dyp i Hintok River Camps naturlige pools, der køler godt i varmen. Er du til ”action”, så er der mulighed for at leje MTB bikes, eller prøve zipline i trætoppene. Om aftenen er der lækker BBQ middag på Hintok River Camp. Overnatning på Hintok River Camp i Superior Safari telt (M,A)
6. dag: Sai Yok Nationalpark
Efter en dejlig morgenmad er det tid til en afslappende tur op ad floden på en raft. Naturen, du cruiser langs, er helt uberørt, og stilheden brydes kun af fuglefløjt og abernes slagsmål om frugterne i junglen. Efter ca. en time ankommer du til Krits floathouse, hvor du skal overnatte i deres flydende bungalows. Ved ankomsten til selve Sai Yok National Park, bliver du budt velkommen af familien, der driver de flydende bungalows og den flydende restaurant hvor du skal overnatte til i morgen. Du skal betale 300 baht i gebyr til parken ved ankomst, og har lidt tid til fri disposition indtil du skal på tur på floden. Omkring middag er det tid til at hoppe ombord på en flydende tømmerflåde, der trækkes af en longtailbåd. I fredelige omgivelser på floden, nyder du din veltillavede frokost ombord på tømmerflåden. Her er ro og fred, og du er omgivet af junglens spændende lyde. Der er også tid til et dyp i floden, der køler dejligt i den varme thailandske sommer. Aftenen kan nydes med et slag kort eller en god bog i en hængekøje, inden det er tid til at krybe til køjs. Overnatning på Krits floathouse (kun med fan) (M,F,A)
7. dag: Ayutthaya
Nyd morgenmaden med udsigt til det smukke Sai Yok vandfald. Derefter er der afgang mod Thailands gamle hovedstad Ayutthaya. Køreturen tager ca. 4 timer. Efter frokost og check in på hotellet er det tid til en spændende guidet cykeltur ved de historiske templer i Ayutthaya. De gamle stentempler ligger spredt på et større område, og det er oplagt at opleve dem på to hjul. Nogle er meget velbevarede mens andre mere har status af ruin. Turen slutter sidst på eftermiddagen, og du har resten af dagen til fri disposition. Overnatning på hotel Classic Kameo Ayutthaya (M,F)
8. dag: Ayutthaya til Koh Samet
I dag er det tid til ø-stemning og sand mellem tæerne. Efter en køredag (ca. 3 timer) ankommer du til molen, hvorfra båden til Koh Samet sejler (ca. 20 minutter). Ved ankomst til Koh Samet betales der 200 baht i ø-gebyr pr person. Hop derefter en tur i bølgerne på øens bedste strand og nyd dagens sidste solstråler på stranden. Overnatning på Ao Prao Resort i Classic Hillside værelse. OBS: Denne værelsestype har adgang via en lidt stejl trappe. (M)
9-12. dag: Koh Samet
Nyd de næste fire dage på egen hånd på dejlige Koh Samet. I bor på det skønne Ao Prao Resort, der ligger i en fredelig og natursmuk bugt, hvor øens bedste strand skal forkæle jer de kommende dage. Lad roen indfinde sig, og nyd den rendyrkede Thailandske ø-idyl med hvide sandstrande og svajende palmer. Overnatning på Ao Prao Resort i Classic Hillside værelse. OBS: Denne værelsestype har adgang via en lidt stejl trappe. (M)
13. dag: Rejsen i Thailand er slut, og hjemrejsen påbegyndes
Din rejse lakker mod enden, og det er tid til at vende næsen mod nord. Du bliver hentet på dit hotel og sejlet samt kørt til Bangkok. Da flyafgangen er omkring midnat kører i til Jysk Rejsebureaus servicecenter, hvor jeres bagage opbevares, og i har god til at shoppe, få en dejlig massage eller nyde et sidste lækkert måltid fra det lokale køkken. (M)
14. dag: Ankomst København
Du lander i dag i København – Hjemme igen med batterierne opladet på ny.

Overnatninger

3 overnatninger i Bangkok på hotel Grand Sathorn, deluxe værelse
1 overnatning ved River Kwai på Hintok River Camp, Superior Safari telt
1 overnatninger i Sai Yok på Krits Floathouse, flydende bungalow
1 overnatning Ayutthaya på hotel Classic Kameo Ayutthaya, deluxe værelse
5 overnatninger på Ao Prao Resort, Classic Hillside værelse


Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Du er på egen hånd det meste af rejsen. Dog har vi sørget for at transport imellem lokationerne, og turene foregår i mindre grupper.

Næste: 02-07-2023
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Kamera
 • Solcreme
 • Solhat
 • Insektspray

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Tilmeldingsfrist Pris
Få pladser Rejseperiode02.07.23 - 15.07.23 Tilmeldingsfrist31-05-2023
18.495,-
Reserver
Udsolgt Rejseperiode09.07.23 - 22.07.23 Tilmeldingsfrist08-05-2023
Få pladser Rejseperiode16.07.23 - 29.07.23 Tilmeldingsfrist13-06-2023
18.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok t/r - inkl. check in bagage og håndbagage
 • Overnatninger på hele rejsen i Thailand
 • Morgenmad på hele rejsen i Thailand
 • Frokost på dag 6 og 7
 • Aftensmad på dag 5 og 6
 • Aftensnacks på dag 3
 • Transfer ved ankomst i Bangkok lufthavn til hotel i Bangkok
 • Transfer fra hotel i Bangkok til Sai Yok tur
 • Transfer fra Sai Yok tur til Ayutthaya
 • Transfer fra Auytthaya til Koh Samet
 • Transfer fra Koh Samet til Bangkoks lufthavn ved hjemrejse
 • Sejltur på Bangkoks floder
 • Tuk-tuk tur med street food i Bangkoks old town
 • Cykel tur i Bangkok
 • Sejltur på bamboo raft på floden ved Sai Yok
 • Sejltur med frokost på floden ved Sai Yok
 • Cykeltur ved templerne i Ayutthaya
 • Minimum 15% rabat på udstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje rygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Enkeltværelsestillæg
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Transporter der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Prisen på denne rejse er fast og garanteret.

Enkeltværelsestillæg: Dkk 5.000

Børnerabat er gældende for børn i aldreren 2-11 år, der deler værelse med 2 voksne.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top