Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 12.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har lavet en tur til dig, der elsker kombinationen af by og strandliv. Du starter med at besøge skønne Bangkok, hvor du kan udforske livet langs floden, shoppe og nyde fantastisk thai street food. Dit hotel ligger skønt i Silom området ikke langt fra Chinatown, Lumpini park og floden. Storbyosen kan du vaske af i det skønne hav omkring Koh Chang inden du slutter ferien af på en af cvores favoritøer i Thailand - stille, charmerende og uspolerede Koh Kood.

Få information og fakta om Thailand her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Thailand her

Se også vores andre rejser til Japan, Indonesien, USA og Sri Lanka med fast afrejsedato

Bedste rejseperiode

Slut marts og april er fine rejsemåneder inden regntiden sætter ind.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang fra Danmark
Du rejser i dag fra København mod Bangkok.
2. dag: Ankomst Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok står en chauffør klar til at køre dig til dit hotel. Grand Sathorn har en meget central og bekvem beliggenhed, ikke langt fra floden og skytrain stationen Saphan Taksin. Resten af dagen kan du slappe af ovenpå rejsen f.eks. ved hotellets rooftop pool eller gå på opdagelse i Bangkok. Har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til spændende oplevelser - Fx. en aftentur i tuk tuk til Chinatown eller en tur rundt i byen og lege detektiv. Overnatning på Grand Sathorn (M)
3. dag: Gåtur i lokalområdet i Bangkok
Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og taget med på en gåtur i lokalområdet, hvor du får indblik i den gamle del af Bangkok, får prøvesmagt lidt streetfood og slutter ved floden med en kølig forfriskning. Resten af eftermiddagen er på egen hånd. Overnatning på Grand Sathorn (M)
4. dag: Videre til Koh Chang
Du bliver idag hentet efter du har spist morgenmad og kursen sættes mod Thailands tredie største ø Koh Chang. Turen tager ca. 5 timer til du kommer til havnen, hvorfra du sejler til øen. Du skal bo på et dejligt resort på en af øens kendte strande. Efter tjek ind er det tid til at pakke ud, slappe lidt af, måske snuppe en tur i havet og nyde en kold forfriskning på strandbaren. Overnatning på Koh Chang Paradise i bungalow (M)
5-6. dag: Afslapning på Koh Chang
Nyd dagene med slentreture i vandkanten, afslapning i palmernes skygge eller ved hotellets store pool. Hotellet har også en spaafdeling, hvor du kan blive forkælet. Om aftenen er der i lokalområdet et stort udvalg af veltillavet thaimad eller dejlig seafood at vælge mellem. Øen byder også på mange udflugtsmuligheder f.eks. en cykeltur, snorkeltur eller vandretur til et af øens vandfald. Overnatning på Koh Chang Paradise i bungalow (M)
7. dag: Videre til Koh Kood
Efter morgenmaden bliver du hentet og skal videre til Koh Kood - en af Thailands dejligste øer, hvis vi skal sige det. Sejlturen tager ca 1,5 time. Du bliver tjekket ind i en skøn bungalow tæt ved havet, hvor du skal nyde de næste 4 nætter. Overnatning på Koh Kood Beach Resort i bungalow (M)
8-10. dag: Koh Kood
Koh Kood Beach Resort har en god privat badestrand lige ned til den lille palmeklædte bugt, Klong Mat, der er opkaldt efter den nærliggende fiskerlandsby. Resortets faciliteter inkluderer en dejlig swimmingpool, gratis udlån af kajakker, snorkeludstyr samt gratis internetadgang i restauranten. Her serveres et bredt udvalg af gode og billige thai-retter samt seafood og et mindre udvalg af europæisk mad. I restauranten kan du samtidig nyde de spektakulære solnedgange over havet. Resortet kan arrangere kurser og dykning. Hvis vejret tillader det, arrangeres der dagligt ture til en fiskerlandsby og til et vandfald samt picnic ved de nærliggende strande. Som noget nyt kan der arrangeres snorkeltur til øen Rad eller romantisk solnedgangstur i hyggelig selbåd. Alle ture kan bestilles og købes i receptionen. Der er også masser af muligheder for aktiviteter på egen hånd. Trænger I til en strandpause, kan I f.eks. cykle eller trekke til øens kuperede, grønne hjerte. Vejnettet er endnu ikke fuldt udbygget, men det er en god oplevelse at leje en scooter og køre rundt til nogle af de små hyggelige fiskerlandsbyer på øen, hvor I kan købe nyhøstede ananas og vandmeloner. Vi kan varmt anbefale at slutte dagen af med massage i resortets lille strandhytte til lyden af bølgerne. Overnatning på Koh Kood Beach Resort i bungalow (M)
11. dag: Transfer til lufthavn og fly til Danmark
Turen er slut og du starter idag hjemrejsen tilbage til Danmark.
12. dag: Ankomst til Danmark
Om formiddagen vil du igen lande i København efter en påskeferie fyldt med oplevelser.

Overnatninger

2 overnatninger på Grand Sathorn, Bangkok
3 overnatninger på Koh Chang Paradise, bungalow
4 overnatninger på Koh Kood Beach Resort, bungalow

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Tilmeldingsfrist Pris
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Du er på egen hånd på turen - transfers mellem stederne kan dog være delt.

Pakkeliste

  • Kamera
  • Solcreme
  • Solhat
  • Inspektspray

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Bangkok t/r (inkl. bagage)
  • Transfers, overnatninger og måltider i henhold til program

Prisen er eksklusiv

  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Tillæg for enkeltværelse DKK 4.795,-


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du i lobbyen på vores eget backpackerhotel New Road Guesthouse. Her sidder danske serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top